Kitagawa - vodeći svetski proizvođač hidrauličnih steznih glava za CNC obradne centre

Komentari: 0

Kitagawa je vodeći svetski proizvođač hidrauličnih steznih glava (amerikanera) za CNC obradne centre te jedan od vodećih proizvođača okrenih stolova.

Osim steznih glava, nudimo i kompletan asortiman pakni, koje odgovaraju ne samo na Kitagawine glave, već i na sve ostale glave koje se mogu naći na tržištu.

Naša aplikacije JAW FINDER => https://www.kitagawa.global/de/jaw-finder omogućuje, u samo 3 klika, pronalazak odgovarajućih pakni za Vašu mašinu.

Kitagawa je japanski proizvođač čije se glavno predstavništvo za Evropu nalazi u Engleskoj, dok se kupci iz centralne i istočne Evrope snabdevaju iz skladišta u Düsseldorfu u Nemačkoj.

Kod nas možete pronaći sva rešenja za stezanje Vašeg obradka, nezavisno od toga da li se radi o tokarenju ili o glodanju.

Nudimo i rešenja za petoosnu obradu, klamp sisteme, škripce, linete, trunion sisteme, diobene aparate sa 4. i 5. osi, te gripere za  automatizovano stezanje i manipulaciju obradaka.

Kao vodeći svetski proizvođač sistema za prihvat obradaka, nudimo i kompletnu savetodavnu i razvojnu uslugu svim našim klijentima, a naš tehnički tim rado stoji na raspolaganju svim kompanijama sa područja Srbije.

Za dalje informacije rado Vam stojimo na raspolaganju.

Kitagawa Europe GmbH
Borsigstrasse 3, 40880 Ratingen
Tel: +49 - (0)2102 – 12378-00
Fax: +49 - (0)2102 – 12378-69
https://www.kitagawa.global/en
Predstavništvo za zemlje ExYu
KITAGAWA SE

Representation office for Kitagawa Europe GmbH.
Pantovčak 24, 10000 Zagreb
Juraj Perisic dipl. oecc.
+385 99 2161 940
juraj.perisic@kitagawaeurope.de

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti