Junski broj časopisa Industrija uskoro na vašim adresama

Komentari: 0

Junski broj časopisa Industrija uskoro na vašim adresama.

Da li nam ovo stvarno ulazi svetlo u oči sa kraja "Korona" tunela? Tako izgleda, samo da ne bude kao početkom leta 2020. kada smo svi mislili da će to leto vrati ti sve u "normalu"...a nije.

Ustvari, nekako ni ne želim mnogo da se podsećam na redosled događaja u prošloj godini.

Činjenica je da je vakcinacija uticala na virus i da je situacija svakako bolja – to se vidi i po sportskim takmičenjima kao što je Euro 2020, a nadam se da ćemo to ubrzo videti i na sajamskim manifestacijama, što će biti siguran pokazatelj da smo počeli da se vraćamo u redovan ritam života.

Videćete najave nekih sajmova i u ovom broju, te predlažem da obratite pažnju na drugi deo časopisa, i možda isplanirate posetu nekom od sajamskih događaja za ovu jesen ili zimu... brzo će doći.

Mi jun mesec uvek okujemo u priče iz metalne industrije, pa smo tako i sada, i zbog toga smo uradili nekoliko intervjua, za koje sam siguran da će Vam skrenuti pažnju.

Od struke, preko političkih tema, do privrede... za svakog smo imali po neko pitanje i nadamo se, dali interesantan odgovor.

Kao i svake godine (osim prošle), moj savet je da Industrija pođe na put mora sa Vama, pa kad bude pročitana – neka posluži kao lepeza, a mi se vidimo ponovo krajem avgusta, kada spremamo nove priče za vas.

Hvala što nas čitate.
Nikola Mirković
glavni i odgovorni urednik

Ukoliko se još niste pretplatili, možete to uraditi putem LINKA ili mejla pretplata@industrija.rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti