JobFair ━ Kreiraj svoju budućnost!

Komentari: 0

‚‚JobFair ━ Kreiraj svoju budućnost!” je sajam poslova i praksi namenjen studentima i diplomcima prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta, koji će se ove godine održati 7. i 8. novembra.

Nakon dve godine održavanja Sajma u onlajn formatu zbog epidemiološke situacije, JobFair se ponovo vraća na svoju staru adresu - Zgradu tehničkih fakulteta u Beogradu.

Organizatori događaja su neprofitne i apolitične studentske organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek LK Beograd.

Sajam je nastao 2005. godine na inicijativu studenata volontera i ima za cilj povećanje stope zaposlenosti među mladima i zadržavanje stručnog kadra u našoj zemlji.

Već osamnaest godina povezuje studente sa najuglednijim kompanijama i time daje mladima mogućnost da grade svoju budućnost u Srbiji.

JobFair, pored Sajma na kom će studenti biti u prilici da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija i saznaju više o poslovima i praksama koje oni nude, pruža priliku za razvoj veština kroz dodatni sadržaj:

● „Panel diskusija — Pođi pravim putem” - diskusija na kojoj se obrađuju aktuelne studentske teme, a održava se dve nedelje pred Sajam. Panel se može pratiti uživo i onlajn na našem sajtu.

● „LevelUp — Podigni nivo svojih veština” - seminar ličnih i profesionalnih veština, održava se 29. i 30. oktobra

● TechTalk - predavanja o aktuelnim temama iz struke, 7. i 8. novembra. Predavanja se mogu pratiti uživo kao i preko strima na našem sajtu.

● Razgovor za posao radionica na kojoj studenti imaju priliku da osete atmosferu intervjua za posao, 7. i 8. oktobra

● CV baza — u bilo kom trenutku posetioci mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu.

Sve aktivnosti su besplatne i održaće se uživo, a na sajtu jobfair.rs možete pronaći sve aktuelne informacije.

Kako je interesovanje za JobFair svake godine sve veće, organizatori se trude da iz godine u godinu jačaju nacionalni karakter Sajma, što znači da je projekat namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji.

Za više informacija možete posetiti sajt www.jobfair.rs, i društvene mreže: Instagram (@jobfairrs), Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!).
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti