IRKOM - INOVATOR U OBLASTI PROIZVODNJE BOJA I LAKOVA

Komentari: 0

Naša kompanija osnovana je 1991. godine. Devedesetih godina prošlog veka, počeli smo sa proizvodnjom premaza za drvo i metal kako bismo pre svega snabdevali industriju nameštaja.

Krahom velikih proizvođača nameštaja, početkom dvehiljaditih godina pravimo zaokret i usmeravamo se ka prevashodnoj proizvodnji boja i lakova za široku potrošnju.

Tokom godina razvoja napori su bili usmereni na praćenje svetskih kretanja u ovoj grani industrije, kroz konstantna usavršavanja, prilagođavanja najnaprednijim tehnologijama i svetskim trendovima.

Svi ovi procesi kao rezultat doveli su do toga da na prostoru Balkana budemo inovatori u oblasti proizvodnje boja i lakova, i prvi ovom tržištu predstavimo kompleksne proizvode u, do tada, tradicionalnoj proizvodnji boja.

Pozicioniramo se kao prva kompanija koja je plasirala farbu za metal po 3u1 principu, kao i Irkolin Gold lazure za drvo sa voskom, UV zaštitom I funkcijom vodoodbojnosti .

Danas smo na tržištu prepoznati kao jedni od vodećih proizvođača boja i lakova u Srbiji i regionu, usko specijalizovanih za sve vrste premaza za farbanje i zaštitu drveta i metala kako za široku potrošnju tako i za industriju.

Po pitanju industrije bavimo se proizvodnjom raznih vrsta premaza.

Pored standardnih proizvoda na nitro, uljanoj ili vodenoj bazi proizvodimo zaštitne premaze prilagođene industriji poput brzosušivih, epoksidnih, poliuretanskih, termostabilnih i sličnih industrijskih premaza.

Uzevši u obzir prirodu industrijske proizvodnje i njene specifične zahteve, u mogućnosti smo da se po potrebi prilagodimo proizvodnji specifičnih premaza kako bismo na najbolji način zadovoljili zahteve partnera i njihovih proizvodnih procesa doprinoseći rešavanju izazova sa kojima se industrijske proizvodnje suočavaju pri pronalaženju adekvatnog premaza za drvo, metal ili neke specifične površine.

Sa velikim ponosom moramo da istaknemo veliku listu referentnih objekata koji su farbani i zašti ćeni našim premazima u Srbiji i regionu, od Sava centra u Beogradu, preko mnogobrojnih silosa u Vojvodini, branika na autoputevima, pruge Beograd-Novi Sad, velikih postrojenja poput železara, hidro i termoelektrana, šoping mall-ova i sličnih objekata.

Takođe, mnoštvo industrija koje proizvode panele, metalne konstrukcije, metalnu galanteriju, poljoprivredne mašine, nameštaj i drvene objekte odabrale su nas kao pouzdanog saradnika koji može da isprati inovacije na tržištu i pruži najbolju potporu njihovom stvaranju.

U cilju uspešno realizovanih projekata naša tehnička služba na raspolaganju je za sve savete, pomoć pri izboru premaza, prati i učestvuje u projektu kako bi krajnji rezultat bio zadovoljan kupac i kvalitetno odrađen projekat.

Naša proizvodnja funkcioniše po svetskim standardima ispunjavajući sve kriterijume ISO 9001 standarda za sistem upravljanja kvalitetom i ISO 14001 standarda za zaštitu životne sredine, dok proizvodi poseduju sve odgovarajuće ateste. 

Irkom d.o.o.
Nikole Tesle 14b
31260 Kosjerić
Tel: +381 31 782 204
www.irkom.rs
Fb/ig/yt: irkom.boje
Mail: irkom@irkom.com

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti