International Conference of Experimental and Numerical Investigations and New Technologies CNN Tech 2024

Komentari: 0
Fotografija od: cnntechno.com

Mašinski fakultet u Beogradu, Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu i Centar za poslovne treninge, od 24. do 27. juna 2024. godine u Beogradu (Mona Plaza i Mašinski fakultet) organizuju osmu po redu međunarodnu konferenciju International Conference of Experimental and Numerical Investigations and New Technologies CNN Tech 2024 (cnntechno.com). 

Ova prestižna, tradicionalna konferencija se razvila u jedinstvenu platformu koja spaja akademsku i korporativnu sferu, pružajući jedinstvenu priliku za povezivanje, razmenu znanja i ostvarivanje inovativnih ideja.

Na skupu se očekuje učešće više od 150 eminentnih naučnika i istraživača iz Srbije i regiona Balkana.

Pored redovnih saopštenja i postera, rad na našim CNN Tech skupovima uvek je bio obogaćen pratećim i uzbudljivim forumima, radionicama i mini simpozijumima za koje su uvek birane aktuelne teme.

U okviru konferencije održaće se i Regional Innovation Forum 2024 u okviru koga će se održati događaji "B2B - Busines to busines sastanci" i "Workshop" koji koorganizuje Evropska Mreža Preduzetništva uporedo sa CNN Tech 2024 konferencijom.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti