INSPIRACIJE KOJE GRADE SUTRAŠNJICU - SAJAM GRAĐEVINARSTVA 2024.

Komentari: 0

Najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, 48. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, biće održan od 22. do 25. aprila 2024. godine, u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Manifestacija će okupiti vodeće kompanije, stručnjake iinovatore iz oblasti građevinarstva, pružajući poseti ocima jedinstvenu priliku da istraže najnovije trendove, tehnologije i projekte u ovoj dinamičnoj industriji, ali i da se povežu sa eminentnim stručnjacima i kompanijama iz ove oblasti .

Očekivano veliki broj izlagača predstaviće najnovije proizvode, tehnologije i rešenja u oblasti građevinarstva, svoje najnovije proizvode, opremu i usluge, kao i inovativne građevinske materijale i mašine.

Renomirani stručnjaci održaće predavanja o aktuelnim trendovima, inovacijama i izazovima u industriji, bezbednosti na gradilištima i održivoj gradnji, ekološkim standardima i očuvanju životne sredine.

Građevinska industrija, kao indikator svega što se dešava u privredi, zahteva stalne podsticaje i tehnološki inovativne metode i rešenja, kao i ulaganja u nove tehnologije kako bi se ostvarila konkurentnost na tržištu.

Ova specijalizovana smotra građevinske industrije pružiće uvid u niz novih visokotehnoloških rešenja i najsavremenijih IT-tehnologija, inovativnih materijala u građevinarstvu. Inovacije donose pozitivan pomak i ekonomsku dobit, povećavaju konkurentnost među građevinskim kompanijama, a kupcima i korisnicima usluga donose mogućnost novih primena, ali i većeg izbora.

Sajam građevinarstva nastaviće da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapređenu primenu B2B programa pružiti podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji.

Svim učesnicima i poslovnim poseti ocima 48. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Tokom četiri dana posetioci 48. Međunarodnog sajma građevinarstva moći će da upoznaju najnovije tehnološke inovacije koje oblikuju budućnost građevinske industrije.

Bilo da je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji ili održivim rešenjima, Sajam će svakako pružiti uvid u budućnost gradnje.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti