Industrijski paneli Beckhoff, prilagođeni željama naručitelja

Komentari: 0

Industrijski paneli predstavljaju “lice” mašine - njihov izgled i funkcionalnost mogu predstavljati važan faktor pri prodaji vaše mašine.

Uprkos trendu ekrana osetljivih na dodir, mehanički tasteri i prekidači mogu pomoći u boljem rukovanju operatera uređajem.

Panel, s ugrađenim mehaničkim elementima, u nekim slučajevima predstavlja i niže troškove, jer se tako mogu izbeći namenski elektro-ormari ili konzole sa dugmićima.

Pored toga  – pogotovo u slučaju da se odlučite za fabrički ugrađene dugmiće i prekidače – smanjuje se količina ožičenja i posledično mogućnost grešaka.

Beckhoff nudi 3 nivoa prilagođavanja panela:

- 1. nivo: predstavlja vizuelne promene na panelu. Mnogo kompanija se odlučuje za montažu svog logotipa ili promenu šeme boja. Kada se sa nama dogovorite o vašim željama, kreiramo vam posebni broj naručitelja, pomoću kojeg možete naručiti panel s vašim dizajnom.

- 2. nivo: omogućava integraciju različitih dugmića, prekidača, indikatora itd. Preko internetskog interfejsa možete sastaviti svoj izbor elemenata, koji će biti ugrađeni na panel. Tasteri i prekidači mogu biti fiksno ožičeni ili povezani interno preko USB interfejsa.

- 3. nivo: izrada panela u potpunosti prema željama naručitelja. On odlučuje o dizajnu, bojama kao i materijalu panela (aluminijum, nerđajući čelik, itd.). Kompanija Beckhoff ima dugogodišnje iskustvo na tom području i nudi pomoć pri razvoju takvog panela. Ta mogućnost je na raspolaganju za veće proizvođače u mašinskoj industriji.

Pored navedenih prilagođavanja, u ponudi imamo i standardne izvedbe s npr. tasterom za prisilno isključivanje i sa tri dugmeta. 

Za kupce sa posebnim željama nudimo panel s izrezanim standardnim otvorima za ugradnju vlastitih prekidača, tastera i ostalih elemenata.

Neki paneli su na raspolaganju i od nerđajućeg čelika.

Javite nam vaše želje i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći oko izgleda vaše mašine ili uređaja.

Više informacija možete naći na internet stranici www.beckhoff.si ili u kompaniji Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode, Slovenija
Tel.: +386 1 361 30 80
www.beckhoff.si
info@beckhoff.si

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti