IMO d.o.o. - pionir tržišta aluminijumskih merdevina i skela

Komentari: 0

Firma IMO d.o.o. osnovana je 1992. godine. Vlasnik i osnivač je Mirko Vincetić, dipl. ecc. sa 20-godišnjim iskustvom u struci.

Osnovna delatnost je uvoz, distribucija i prodaja aluminijumskih merdevina, aluminijumskih pokretnih skela, aluminijumskih kofera, radnih liftova i visećih platformi.

IMO je generalni i ekskluzivni zastupnik nemačke firme ZARGES za tržište Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, i to od 1998.godine.

ZARGES je najveći evropski proizvođač merdevina i skela i proizvođač sa najvećom tradicijom i iskustvom koje datira od daleke 1930. godine.

IMO je "pionir" tržišta aluminijumskih merdevina i skela, pošto je prvi počeo prodaju u Srbiji i BiH.

Sa programom merdevina i skela IMO je izlagao na 50-tak sajmova u Srbiji i regionu na kojima je podelio oko 30 hiljada kataloga i prospekata, održali smo preko 300 prezentacija za različite ciljne grupe.

IMO je dobitnik mnogih nagrada i priznanja, dvostruki učesnik akcije "Najbolje robne marke u Srbiji". IMO je pobednik mnogih tendera.

Snažnom i dugogodišnjom logistikom, propagandom i prezentacijama IMO je promovisao bezbedno i lako penjanje i inicirao potpuno novu kulturu u oblasti tehnike penjanja na tržištu Srbije i regiona.

Svi proizvodi koje uvozi, distribuira i prodaje IMO, a proizvodi ZARGES - ispunjavaju najnovije evropske standarde EN-131/7 i poseduju odgovarajuće TÜV sertifikate.

IMO poseduje kontinuirani lager merdevina i skela sa kojeg u svakom trenutku može da servisira potrebe bilo kog kupca na tržištu Srbije.

IMO d.o.o.
Stevana Markovića 8,
11080 Zemun
tel/fax. 011/ 2106-404; 316-29-06
info@imo.rs
www.merdevineiskele.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti