Holding Shvabe predstavlja u Beogradu rusku vojnu optiku

Komentari: 0

Holding "Shvabe", koji pripada državnoj korporaciji za tehnologiju „Rosteh“, biće učesnik 10. Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme „PARTNER 2021, koji se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Na tom sajmu će biti predstavljeni kolimatorni, optički, prizmatični nišani, kao i aksesoari ruske proizvodnje.

U ujedinjenoj postavci Ruske Federacije, koja je organizovana od strane federalnog državnog preduzeća „ROSOBORONEXPORT", holding „Shvabe“ je predstavljen prozdvodnjom sledećih fabrika – „KMZ“ iz Krasnogora, Moskovska oblast, i „VOMZ“ iz Vologde.

Ova preduzeća spadaju u vodeće proivzdođače nišanske tehnike unutar holdinga.

Po prvi put u Beogradu će biti predstavjeni kolimatori CM-N1, N2 i pankratički nišan 1-5x24 proizvodnje „KMZ“, kao i proizvodna linija nišana za lov i streljaštstvo proizvodnje „VOMZ“.

Jedan od učesnika sajma je i fabrika optičkog stakla „LZOS“ iz Litkarina, Moskovska oblast, koji proizvode ogledala od karbida silicijuma.

„Srbija je za nas perspektivno tržište. Ovde je poprilično razvijen interes potrošača za kvalitetnu optiku i povećava se potražnja za visokotehnološkom proizvodnju.

Mi već nekoliko godina uvozimo u Beograd, preko našeg eksluzivnog distributera, prvenstveno nišane i prateće proizvode, uključujući i proizvode civilne namene.

Mi imamo nameru da povećamo svoje prisutstvo na ovom tržištu u narednih par godina, kao i generalno u obližnjim geografskim regionima“- izjavio je generalni direktor holdinga „Šhvabe“, član Saveza mašinskih radnika Rusije Aleksej Patrikejev.

Početkom godine holding je bespovratno poklonio školi pri Ambasadi Ruske Federacije u Srbiji dve termografske kamere. Infracrveni sistemi merenja temperature ruske proizvodnje su postavljeni u diplomatskoj ustanovi – školi pri Ambasadi, gde se danas školuje više od 300 dece.

PARTNER-2021 će posetiti i sledeći predstavnici optičko-elektronske industrije Rusije – još devet kompanija koji pripadaju holdingu – kompanija „Shvabe-Moskva“, „NPO Orion“, „NPO Vavilov“, „FOTON“, Moskovska fabrika SAPFIR“, „NPO Državni institut primenjene optike -GIPO“, „Optičko-mehanička fabrika Yalamov“, „Novosibirski zavod za merne instrumente“, „Zagorski optičko-mehanički zavod“, „NII POLJUS Steljmah“

Možete da se upoznate sa proizvodnjom preduzeća Shvabe u paviljonu br. 4 na štandu №4001 na Beogradskom sajmu. Izložba će se održati od 11 do 14. oktobra.
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti