Hannover Messe 2020 i glavna tema Industrjska Transformacija pružaju orijentaciju u turbulentnim vremenima

Komentari: 0

HANNOVER MESSE 2020 podudara se sa vremenom naglih tehnoloških promena i političke i ekonomske nesigurnosti. Predstojeće izdanje sajma 2020. godine uz vodeću temu Industrijska transformacija i 6.000 prisutnih izlagača, pokušaće da dodatno istakne mogućnosti koje proizilaze iz novih tehnologija, promeni ponašanja kupaca i sve većoj svesti o klimatskim promenama i zaštiti.

„Globalni industrijski sektor je usred perioda velikih promena vođenih pre svega megatrendovima digitalizacije, individualizacije i klimatskim promenama.

To čini Hannover Messe važnijim nego ikada pre jer zahvaljujući raznolikosti i ekspertizi baze izlagača i fokusu na industrijskoj transformaciji jedini je sajam koji predstavlja barometar i pokretač inovacija za globalno i digitalno integrisani industrijski sektor.” rekao je Dr. Johan Kekler, član presedništvakompanije Deutsche Messe.

Današnji kupci iz industrijskog sektora suočavaju se sa više različitih zahteva i izazova nego pre samo nekoliko godina. Sektori proizvodnje, istraživanja i razvoja, logistike i snabdevanje energijom moraju sezato prilagoditi novom obrascu ponašanja potražnje.

To znači preuzeti kontrolu i aktivno oblikovati proces transformacije, odnosno ulagati u oblasti kao što su Industrija 4.0, Logistika 4.0, veštačka inteligencija, 5G, CO2-neutralna proizvodnja, laka konstrukcija i elektromobilnost.

Hannover Messe je pokretač industrijske transformacije. On već 70 godina ne samo da prati industriju, već i pokreće promene industrijskih procesa i služi kao vodič za digitalnu, umreženu i automatizovanu industriju.

Od 2020. godine Hannover Messe će kroz novu sajamsku strukturu i tematski raspored u halama na još direktniji način prikazati dinamičnu vezu između tehnologija i lanaca vrednosti.

Ponuda sajma biće prikazana kroz pet kategorija: Future Hub, Automation, Motion & Drives, Digital Ecosystems, Energy Solutions, Logistics i Engineered Parts & Solutions. Program će upotpuniti više od 80 konferencija i foruma. Pod motom “Industrijska transformacija” Hannover Messe će potvrditi svoju ulogu pokretača promena u industriji i predstaviti tehnologije i partnere koji su stručnim posetiocima potrebni dabi ostali konkurentni u budućnosti.

Hannover Messe 2020 održaće se od 20. do 24. aprila, a zvanična zemlja partner biće Indonezija – ekonomska sila u nastajanju čija snaga leži u proizvodnji i energetici.

Na sajmu će izlagati 6.000 kompanija , a među njima naći će se i velika imena u industriji kao što su ABB, Amazon Web Services, Bosch, Cisco, Festo, IBM, Kawasaki, Knapp, Microsoft, Mitsubishi, SAP, Schneider Electric, Siemens, Software AG, Toyota Materials Handling, Huawei, Yaskawa...

Prethodni Hannover Messe 2019 je tokom pet dana sajma u Hanoveru okupio 211.000 posetilaca (oko 85.000 izvan Nemačke), 6.500 izlagača iz 75 zemalja a ostvareno je 6,5 miliona poslovnih kontakata.

Više informacija na: www.hannovermesse.de

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti