ENERGIJA, GRADOVI I OTPAD – KAKO SE VAŠA REŠENJA MOGU BRŽE REALIZOVATI NA TRŽIŠTU

Komentari: 0

EE & VE (obnovljivi izvori energije), Smart Cities i Save the Planet – to su jedni od najznačajnijih događaja u jugoistočnoj Evropi koji su postali platforma za predstavljanje inovacija u niženavedenim oblastima: energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije, pametni gradovi (zgrade, transport, urbana životna sredina i javne usluge), upravljanje otpadom i recikliranje.

Organizuje ih Via Expo od 16. do 18. aprila u Sofiji gde će biti mesto za sastanak vodećih kompanija sa potencijalnim distributerima i kupcima.

Ekološke tehnologije postaju sve pristupačne i koristi od njihove primene u praksi predstavlja ozbiljan interes za ulaganje od strane preduzeća, industrije, opština i domaćinstava u jugoistočnoj Evropi pa da se time postigne efikasnost resursa.

S obzirom na tekuće klimatske promene, danas je više nego ikad važno skratiti i vreme za koje se novine realizuju na tržištu.

U napred – koja će se rešenja predstaviti?

• Kamini i kotlovi na pelete; toplotne pumpe; oprema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju; niske energetske i pasivne kuće;

• Sistemi za skladištenje energije i upravljanje energijom; gasne turbine; instalacije na biogas; oprema za peletiranje drveta; solarni paneli i invertori; energija iz otpada;

• Industrijska i domaća automatizacija; inteligentni transportni sistemi; bežični mrežni sistemi i IKT za osvetljenje, nadzor prometa i usluge parkiranja, elektronsko zdravstveno delo; pametni uređaji za izmeravanje potrošnje; Internet stvari; proizvodi hardvera i softvera i još mnogo toga;

• Oprema za čišćenje i kamioni za trasportovanje smeća; kontejneri, oprema za reciklažu; usluge upravljanja poljoprivrednim, industrijskim i kućnim otpadom; mašine za rudarstvo i preradu agregata i ostalo.

Po prvi put

• Izlagačke usluge: Via Ekspo pruža efikasne oblike promocija učesnicima do kraja 2019. godine. Novi deo sajta „Izlagači traže distributere / saradnike“ će pomoći u pronalaženju poslovnih partnera i osoblja u regionu.

• Oblikuju se tri posebna područja: Start-up, Industrijske zone i Finansiranje.

• Deo izlagača EE & VE, Smart Cities i Save the Planet: Amandus Kahl, Herz, Omnia Contractors (Ochsner), Kawasaki, Balkanika Energy (Viessmann, Schmack Biogas), Proximus Engineering (Hitachi, Hisense), Belfrie (Ennox Biogas Technology, Hexa-Cover ApS), Kuore Term (zvanični uvoznik Ravelli), Green Embedded Systems, Comicon, Intracom, Innova, VAiOS, Geocycle Bulgaria, EcoSol (Haco, Multicar, Tisan), Gebrüder Paschev (SeSoTec, Vecoplan), Hitachi Zosen Inova, Lindner-Recyclingtech.

Pridružite se EE & VE, Smart Cities i Save the Planet! Očekujemo Vas!

Brošura www.viaexpo.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti