Elektro Balkan - Vesti

Komentari: 0
Fotografija od: Elektro Balkan

April mesec je protekao u drastičnom padu ekonomija, obrta sredstava, roba, tržišta radne snage na celoj zemljinoj kugli. Toga nisu bile pošteđene ni industrije koje gravitiraju ka bioobnovljivim izivorima energije i elektrifikovanih vozila.

Međutim, i pored toga, bilo je izvesnih dešavanja koje zavređuju pažnju. Najzaslužnija je naravno, ko bi drugi do, Tesla koja je i pored svih prilika ostvarila mali dobit u prvom kvartalu ove godine, izbacila novi update softvera za svoja vozila koji unapređuje njihove karakteristike auto pilota ali i sam Elon Musk koji se prilično oštro suprotstavljao načinom upravljanja krizom globalne pandemije virusa.

Sa druge strane, VolksWagen je restartovao proizvodnju ID3 i rešio višemesečni problem sa softverom za njihov prvi pravi električni prvenac.

Ima i drugih vesti, kineski M-Byte je dospeo do faze otvaranja naručivanja a u narednih par meseci se očekuje i početak prodaje, dok je Opel obelodanio detaljne tehničke karakteristike očekivanog električnog kombi vozila Vivaro-E.

Detaljnije ove, kao i mnoge druge novosti, možete videti u Elektro Balkanovom pregledu vesti za April 2020.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti