ECO WAVE 2020. - Briga za čistu okolinu

Komentari: 0

"Stanimo jedan korak unazad, kako bismo mogli napraviti dva koraka unapred", kaže poslovica.

U poslednjih nekoliko sedmica, meseca, događaji su nas opomenuli i doveli do nekih novih saznanja, koliko smo potrebni jedni drugome i koliko su nam značajni lični kontakti, što nam znači mobilnost i otvorene granice.

Zbog pandemije doslovno je stao svet i bili smo ograničeni samo na ono što nam je najnužnije.

Takođe smo videli koliko naše aktivnosti zagađuju našu okolinu, i kako neodgovorno se prema njoj ponašamo.

Kao organizatori stručnog sajma ECO WAVE ( ranije VODA AQUA), sada smo proširili, kako bismo zaokružili krug o našoj brizi za čistom okolinom i društvu bez ugljenika.

Sada već treću godinu uzastopno, na jednom mestu od 06. do 08. oktobra 2020. okupljamo na Gospodarskom razstavišču u Ljubljani, Sloveniji, proizvođače, zvanične distributere, institute i fakultete, da na jedinstvenoj platformi promocije prikažu svoje proizvode i poslednja dostignuća u području zaštite okoline, upravljanja otpacima, reciklažom, kružnoj privredi, smanjenju, odnosno težnji za Zero emission društvu u cilju praćenja zahteva Kjotskog sporazuma i ciljeva EU za 2020 i 2030.

Segmenti B2B sajma okupljaju izlagače iz grana:

- Voda

- upravljanjem otpacima i reciklaža

- obnovljivi izvori eregije

- kvaliteta vazduha

- dekontaminacija zemlje

- okolinske tehnologije

- čista okolina

- analize i laboratorijske tehnologije

Stručni sajam prati jako Forumsko dešavanje, gde naši izlagači stručnoj publici mogu predstaviti poslednje proizvode, rešenja i upotrebu kako i na koji način se što nabolje brinuti o zaštiti okoline.

Cilj Foruma je takođe, da sa stalnim podizanjem svesti i edukacijom preduzeća, organizacija, svih pojedinica, kao i studenata, srednjoškolaca i dece koja su naša bodućnost uđe u našu svest briga i rad na čistoj okolini, nezagađenom društvu i kružnoj zero emission proizvodnji.

Pozivamo vas, da obezbedite svoje mesto i ponudite stručnim posetiocima sajma vaše proizvode, tehnologije, rešenja, kako bismo zajedno što pre bili u stanju i dostigli naše ciljeve.

Više o samom sadržaju B2B sajma možete naći na našoj veb stranici www.icm.si a možete nam i obratiti, kako bismo vam napravili najpovoljniju ponudu za vaš nastup na dolazećem sajmu u Ljubljani, Sloveniji.
Na naš sajam se možete prijavit putem interneta Online ili putem pdf prijavnice.
Za sva dodatna pitanja ili moguće dogovore, pišite nam na mateja@icm.si ili nazovite +386 31 338 005

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti