E-lager, sa svojom jedinstvenom ponudom proizvoda, menja srpsko tržište

Komentari: 0

Šta imaju zajedničko ležajevi, spojnice, zaptivci, ručke, ručice, lubrikanti, univerzalni lepak, stopice, kaiševi, kaišnici, osigurači? Jednostavno, ovi proizvodi obezbeđuju ispravan, kvalitetan i bezbedan rad svih uređaja, mašina, motora i mehaničkih pogona.

Drugim rečima omogućavaju da se sve oko nas kreće, da radi, da svet jednostavno ide napred. Zajedničko za sve ove proizvode jeste i kompanija HandlerWest.

Prvi i jedini online shop ležajeva u Srbiji

Kompanija HandlerWest, odnosno portal e-lager.rs, bavi se trgovinom originalnih ležajeva i svih srodnih proizvoda koji imaju primenu u industriji i transportu.

Ono što je novina na našem tržištu jeste e-lager, portal za online prodaju jedinstvenog asortimana proizvoda na ovim prostorima. Sve što je potrebno za ispravan i bezbedan rad motora i mašinskih pogona nalazi se na jednom mestu.

E-lager je prvi i jedini online shop ležajeva u Srbiji, svih vrsta, dimenzija i proizvođača, ali i mnogih drugih proizvoda standardnih mašinskih elemenata, mehaničke pogonske tehnologije, zaptivnih masa, sistema za podmazivanje, lepkova i sl, koji pronalaze svoju primenu u industriji.

Naš portal nudi širok asortiman proizvoda od preko 40 svetski poznatih i priznatih brendova.

Ovlašćeni distributer najpoznatijih brendova

Kompanija je ovlašćeni distributer SKF proizvoda na teritoriji Srbije i Crne Gore, a potom i LOCTITE proizvoda, ELESA + GANTER, FLENDER proizvođača; ali pored njih obezbeđuje proizvode i drugih proizvođača – KUMERA, DESCH, THK, ROTHE ERDE, FIBRO, ASKUBAL, RINGSPANN, STIEBER, BOERGER itd.

SKF švedska kompanija je vodeća svetska kompanija i najveći svetski proizvođač ležajeva i zaptivki, ali i sistema za podmazivanje, mehatroničkih proizvoda, proizvoda za prenos snage i sl.

Pored svih vrsta i dimenzija SKF ležajeva, naša kompanija vam obezbeđuje i ostale proizvode iz njihovog širokog programa, kao što su: semerinzi, remenje, lanci, remenice, spojnice, alati za montažu i demontažu i praćenje stanja i opreme, masti i sistemi centralnog podmazivanja i dr.

Proizvodi LOCTITE, nemačko-američkog brenda lepkova, zaptivnih masa i površinskih tretmana, proizvode se i prodaju globalno i koriste u različite svrhe i u raznim industrijama, ali i hobijima.

Ovi univerzalni lepkovi odlikuju se brzim i pouzdanim vezivanjem velikog broja materijala za samo nekoliko sekundi. Sa njima je moguće povezati skoro svaku kombinaciju supstrata – metala i plastike, kartona i metala, gume i kože i sl.

Pored univerzalnih lepkova, u našoj ponudi su i lepkovi za zaptivanje navoja, za zaptivanje ravnih površina, epoksidni lepkovi, zaštitni premazi i smese i sl.

Odnedavno u našoj jedinstvenoj ponudi,koja sigurno menja srpsko tržište, nalaze se i proizvodi dva svetski poznata brenda – ELESA+GANTER i FLENDER. ELESA i GANTER je kompanija koja predstavlja sinergiju dva svetska lidera u projektovanju i proizvodnji plastičnih i metalnih standardnih mašinskih elemenata za mašinsku industriju, kao što su ručice, ručke, nivelisane stope, vijci i sl. Kompanija FLENDER, kao deo Siemens grupacije, na naše tržište donosi jedinstvenu ponudu proizvoda za mehaničko pogonsku proizvodnju.

Ova kompanija izrađuje vrhunski kvalitetne reduktore, spojnice, motor-reduktore i sl.

Proizvodi sa e-lager portala namenjeni su kako pravnim tako i fizičkim licima, a svoju primenu imaju u različitim sferama industrije: u mašinskoj, građevinskoj, papirnoj industriji, u sferama industrijske prerade i tehnologije itd.

Naši proizvodi, kao na primer ležajevi, s obzirom na to da se nalaze svuda oko nas, namenjeni su svim granama industrije i transporta, ali i van njih.
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti