DraftSight

Komentari: 0

DraftSight je besplatan 2D CAD softver, namenjen svima koji žele da projektuju, menjaju ili pregledaju 2D nacrte ili DWG fajlove. Bazira se na logici i funkcijama prisutnim u programu AutoCAD, i predstavlja njegovu odličnu i jeftiniju. tj. besplatnu alternativu, u zavisnosti od verzije.

Ključne karakteristike:

Podržan rad na više operativnih sistema – Windows, Mac, i Linux

Otvaranje, editovanje i snimanje DWG fajlova – podržan DWG format u više verzija

Prilagodljiv korisnički interfejs - rešenja iz ove discipline nude različite alate za razvoj oblika i materijala uz veoma visok nivo složenosti i kvaliteta površina, kao i dobijanje pravih alata za donošenje odluka u vezi sa prototipovima proizvoda

Interfejs sa komandnom linijom

Application Programming Interface (API)

Interfejs sa poslovnim sistemima tj. PLM, PDM, ERP

Kreiranje prilagođenih programa za automatizaciju

DraftSight kreira u prirodnom DWG formatu fajlove za deljenje sa proizvodnim sektorom, kupcima, prodavcima i dobavljačima. Osim što je veoma jednostavan i lako se implementira, osnovna verzija DraftSight rešenja je besplatna i garantuje velike uštede.

DraftSight je trenutno dostupan u tri verzije: DraftSight, DraftSight Professional i Enterprise.

Većina korisnika CAD programa retko ili uopšte nema potreba za naprednim funkcijama kao što su automatizacije, masovna štampa i slično. Shodno tome moglo bi se reći da je besplatna verzija sama po sebi u potpunosti zaokruženo 2D CAD rešenje za izradu tehničke dokumentacije.

Ukoliko želite da koristite naprednije alate i da svoju efikasnost podignete na viši nivo, za vas u ponudi imamo i verziju Enterprise. Verzija Enterprise se od verzije Professional razlikuje po načinu licenciranja i mogućnosti instalacije zakrpa i novih izdanja preko mreže.

Ova pogodnost znatno olakšava održavanje softvera i preporučuje se za sve korisnike koji imaju veći broj radnih mesta.

Enteprise verzija se ne nabavlja direkno preko interneta već preko lokalnih dobavljača.

CADCAM Data d.o.o.
Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
+381 11 3572 996
info.rs@cadcam-group.eu
www.cadcam-group.eu/rs

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti