Do veće produktivnosti sa novim sistemom za etiketiranje Videojet 9550

Komentari: 0

Zaštitite svoje poslovanje od skupih grešaka u obeležavanju proizvoda i zbirnih pakovanja, smanjite utrošak ribona, česte intervencije i ručna podešavanja koja dovode do zastoja u proizvodnji i povećajte brzinu i preciznost etiketiranja.

Inovativni dizajn za jednostavnu upotrebu

U današnje vreme se proizvodne firme sve više fokusiraju na unapređenje efikasnosti proizvodnje uz minimizaciju škarta. To dovodi do skraćenja raspoloživog vremena za podešavanje opreme koja služi za obeležavanje proizvoda, što dovodi u pitanje upotrebu sistema koji zahtevaju mehanička podešavanja i česte intervencije.

Novi dizajn Videojet 9550 sistema za obeležavanje ne zahteva stalne intervencije koje izazivaju probleme u proizvodnji, kao što su zaglavljivanje nalepnica i rutinska manuelna podešavanja.

Brzina i preciznost uz minimalni škart

Jedinstvena mogućnost novog Videojet 9550 DirectApply sistema uklanja potrebu za kompleksnim aplikatorima za nanošenje nalepnica na vrh ili po strani pakovanja, smanjujući time broj nalepnica koje su neadekvatno postavljene ili zgužvane tokom apliciranja. Ne zahtevajući komprimovani vazduh, ovaj novi sistem je jedino rešenje za štampanje i direktno nanošenje nalepnica na sekundarnim pakovanjima i kutijama na veoma brzim linijama.

Jedinica za štampanje kod Videojet 9550 takođe koristi IntelligentMotion tehnologiju za precizno kretanje ribona (štamparske folije) i za kontrolu glave za štampanje, osiguravajući time optimalni kvalitet štampe i povećane performanse. Koristeći pogonski sistem ribona bez kočnica, Videojet 9550 znatno smanjuje utrošak ribona i produžava životni vek glave za štampanje.

Videojet 9550 postavlja nalepnicu na pakovanje bez potrebe za dodatnim sistemom za apliciranje, ostvarujući time označavanje i do 150 pakovanja u minuti za tipične GS1 bar-kod nalepnice, dimenzija 100 mm x 150 mm. To znači da će Videojet 9550 pouzdano raditi i na zahtevnim linijama i da će svi proizvodi biti pravilno obeleženi.

Bez zastoja u proizvodnji

IntelligentMotion tehnologija omogućava da ceo sistem bude precizno i elektronski kontrolisan, dopuštajući nam da jednostavno zamenimo delove i izvršimo podešavanja.

Ručna podešavanja predstavljaju glavni uzrok dnevnih operativnih problema, što dovodi do visokih troškova usled zastoja, kao i do gubitaka u proizvodnji. Sistem direktnog pogona kod Videojet 9550 snabdeva i postavlja nalepnice sa visokom preciznošću, čak i na linijama veoma visokih brzina, bez potrebe za ručnim podešavanjem, kočnicama i rolerima. Izostanak manuelnih podešavanja znači da će sada operateru biti potrebno mnogo manje vremena za biranje poruke i promenu ribona ili etiketa kako bi osigurao brzi nastavak rada linije.

Za razliku od uobičajenih Print&Apply sistema za obeležavanje ambalaže proizvoda, sistem direktnog pogona kontroliše celokupni put nalepnica, osiguravajući zategnutost trake od početka do kraja procesa obeležavanja, bez obzira na brzinu kretanja i veličinu nalepnica.

Sa gotovo nultom tolerancijom na zastoj proizvodnje i veoma pouzdanim DirectApply sistemom za apliciranje nalepnica, klijentima je konačno obezbeđeno ono što u proteklih 20 godina nijedan drugi sistem za obeležavanje nije mogao da pruži.

Primena IntelligentMotion tehnologije uklanja potrebu za svakodnevnim mehaničkim podešavanjima u proizvodnji, što dovodi do smanjenja skrivenih troškova i do povećanja produktivnosti.

 


Trim d.o.o.
Ribarska 83, 35000 Jagodina
tel/fax: 035/8220-409, 245-409
e-mail: office@trim.rs
web: www.trim.rs 



 

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti