DEWETRON: MERENJE BEZ GRANICA - SNAGA INOVACIJE U DLANU VAŠE RUKE!

Komentari: 0

Ukoliko ste ikada bili na terenu suočeni s potrebom da istovremeno merite više parametara, ali niste želeli nositi težak teret opreme, postavljamo Vam pitanje: Kako pronaći rešenje koje omogućava praktičnost, efikasnost i preciznost u merenju, bez opterećujućeg tereta?

Imamo odgovor za Vas.

Usredištu inovacija u oblasti testiranja i merenja, Dewetron predstavlja NEX[DAQ].

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i maloj težini, NEX[DAQ] je savršen pratilac za inženjere i stručnjake namenjen za testiranje i otklanjanje problema merenja.

Kada se poveže s USB-C ili Ethernet interfejsom bilo kog računara, NEX[DAQ] postaje snažan sistem za merenje analognih, digitalnih, brojačkih i CAN bus podataka.

• Jednostavno i brzo: "Plug & play" postavka softvera OXYGEN za neprekidno snimanje podataka.

• Bez briga u svakoj situaciji zahvaljujući različitim opcijama napajanja:

USB-C, vozila s električnom mrežom od 12 V ili 24 V, Power over Ethernet (PoE).

• Spreman za sve vremenske uslove: vodootporan, bez ventilatora, visoka i niska radna temperatura.

Ovaj maleni, kompaktni uređaj sa 8 kanala, analognim univerzalnim ulazima i izuzetnim odnosom cene i performansi postavlja nove standarde u industriji.

Ovaj uređaj je izuzetno otporan i prilagodljiv, pružajući inženjerima neophodnu slobodu i preciznost u njihovim testiranjima.

NEX[DAQ] sistem akvizicije podataka pruža distribuirano rešenje.

Ukoliko 8 kanala nisu dovoljna, više NEX[DAQ] jedinica može se povezati u seriju kako bi se formirao višekanalni sistem u bilo kom trenutku.

Samo jedan kabl je potreban za prenos podataka i sinhronizaciju putem Ethernet PTP/IEEE1588.

Bilo da koristite jedan NEX[DAQ] ili više njih, zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i maloj težini, postaje idealan pratilac inženjera tokom putovanja ka terenu.

Spreman je stati u svaki džep i lako se nosi sa laptopom. Ovo čini uređaj idealnim za rešavanje problema.

Fleksibilnost NEX[DAQ] sistema omogućava inženjerima da prošire kapacitete prema svojim potrebama bez gubitka efikasnosti.

Sa mogućnošću jednostavnog povezivanja više jedinica, korisnici dobijaju slobodu prilagođavanja sistema prema specifičnostima svakog zadatka.

Bez obzira na vrstu inženjerskog posla, NEX[DAQ] ostaje pouzdan i praktičan alat koji omogućava brzo i efikasno rešavanje izazova na terenu.

OXYGEN SOFTVER

Naš softver za merenje, OXYGEN, omogućava jednostavnu i brzu postavku NEX[DAQ].

Samo uključite i igrajte se da biste započeli besprekorno snimanje podataka.

Prilagodite softver prema vašim merilačkim zadacima defi nisanjem različitih ekrana i pregleda.

OXYGEN je savršeno prilagođen za jednostavno snimanje podataka s jasnom vizualizacijom svih informacija, omogućavajući kreiranje značajnih izveštaja (npr. u PDF formatu) u rekordnom vremenu.

Aplikacije za praćenje su podržane višestrukim skladištenjem datoteka.

Za zahtevnija merenja, OXYGEN nudi napredne funkcije kao što su snažne matemati čke funkcije, FFT analiza, analiza reda, analiza swept sine, analiza snage, itd.

OXYGEN softver obezbeđuje intuitivan i prilagodljiv pristup merenjima, čineći postupak snimanja podataka brzim, efi kasnim i prilagodljivim specifičnim zahtevima vašeg projekta.

Želite saznati više o našoj ponudi?

+381 (0)21 4758 555
info@primotronic.co.rs
https://primotronic.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti