Dani Energetike i Investicija u Novom Sadu

Komentari: 0

Jubilarni 10. međunarodni dani energetike i investicija biće održani u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, 3. i 4. novembra, uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera.

O ubrzanju energetske tranzicije, na Danima energetike i investicija biće reči kroz Plenarnu sesiju i brojne panele koji će okupiti eksperte, predstavnike ministarstava, sekretarijata, lokalnih samouprava, instituta, privrednog i privatnog sektora i udruženja iz Srbije, Velike Britanije i Bosne i Hercegovine. Stručne skupove će pratiti i izložbeni deo manifestacije, u kojem se predstavljaju firme, institucije i lokalne samouprave sa projektima u oblasti energetike.

Novosadski sajam vas obaveštava da na ovoj priredbi i ove godine organizuje ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga u osam kategorija. Pozivaju vas da učestvujete i u tom segmentu jubilarnih 10. međunarodnih dana energetike i investicija i na taj način stignete do zasluženog priznanja „Najbolji u energetici“.

Prijava - Ugovor za ocenjivanje kvaliteta - Priznanje „Najbolji u energetici“

Osoba za kontakt je Dragan Pajić, šef Odeljenja za ocenu kvaliteta proizvoda. Njegov broj telefona je 063/656290.

Kako se očekuje, jubilarne 10. međunarodne dane energetike i investicija, svečano će otvoriti potpredsednica Vlade Republike Srbije, ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, dok će predstavnici Vlade Republike Srbije u kvalitetnim razgovorima dati više detalja o projektima koji su u toku, o pripremi dokumenata javnih politika i planovima za budućnost.

Grad partner 10. međunarodnih dana energetike i investicija je Grad Novi Sad, a priredbu Novosadski sajam organizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, dok je RES fondacija partner u organizovanju kongresnog segmenta.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti