Časopis Industrija Vas vodi na Amper 2023. u Češku

Komentari: 0
Fotografija od: Amper

Polako nam se bliži i put Češke, kako bi prisustvovali nama već dobro poznatom sajmu Amper. Ali, ove godine, zbog odlične dugogodišnje saradnje ovog sajma, i našeg časopisa, od organizatora smo dobili mogućnost da Vas „uvedemo“ na sajam potpuno besplatno.

Neophodno je samo da se veoma jednostavno registrujete

LINK ZA REGISTRACIJU - www.amper.cz/en/voucher, uz ovaj jedinstveni kod: 20596-0

Napomena: Proveravajte Junk ili Spam poštu nakon registracije.

Naravno, ako bude nekih poteškoća ili pitanja, možete nam se javiti na office@industrija.rs

A šta Vas čeka na ovogodišnjem AMPER-u!

AMPER je međunarodni sajam sa fokusom na elektrotehniku, elektroniku, automatizaciju, komunikacije, osvetljenje i bezbednosne tehnologije i najveći je te vrste u Češkoj i Slovačkoj.

Spada među najznačajnije događaje u svojoj oblasti u srednjoj Evropi.

Po 29. put ove godine održaće se od 21. do 23. marta 2023. u Izložbenom centru Brno, u Češkoj. Posetioci sajma predstavljaju globalnu mešavinu stručnjaka, profesionalaca iz industrije i stručne javnosti.

Organizatori sajma najvljuju jednu od najboljih manifestacija do sada, a garancije temelje na tradicionalno dobrim AMPER sajmovima i na veoma uspešnoj prošlosti. Prošle godine na sajmu je učestvovalo 570 izlagača iz 27 zemalja i privuklo je preko 28,000 posetilaca.

Trenutno se predviđa da će AMPER 2023. premašiti ove brojke uz sve veće interesovanje međunarodnih izlagača i posetilaca.

Sajam takođe poklanja veliku pažnju obezbeđivanju sveobuhvatnog programa aktivnosti. Stručne konferencije, predavanja i radionice kako na čisto tehničke teme i standarde, tako i na teme orijentisane na međunarodnu trgovinsku saradnju i izvoz.

Šira javnost će svakako ceniti predavanja o energetskoj održivosti i samoodrživosti. Tradicionalni projekti su ponovo deo dnevnog reda, uključujući AMPER SMART CITY, AMPER START UP i AMPER e-MOTION koji je najveća izložba elektromobilnosti u Češkoj.

Sve ovo, i još mnogo toga Vas čeka u Brnu za tri nedelje, a mi smo tu da ne brinete o ulasku na manifestaciju. A pošto ćemo biti i prisutni na sajmu, slobodno se javite ako treba neka preporuka za dobar restoran ili šta treba videti i obići u Brnu i okolini.

Vidimo se na Amper-u!0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti