cargo-partner otvara prvu kancelariju u Grčkoj

Komentari: 0
Fotografija od: Esther Horvath

Kao dalji korak u svom strateškom širenju širom jugoistočne Evrope, međunarodni pružalac usluga transporta i info-logistike otvorio je predstavništvo u Solunu, Grčka.

cargo-partner nastavlja svoju ekspanziju u jugoistočnoj Evropi.

Nakon otvaranja svoje prve kancelarije u Skoplju, u Severnoj Makedoniji, u martu 2021, pružalac usluga logistike je sada osnovao novo predstavništvo u Solunu, u Grčkoj.

Ovde će novi tim cargo-partnera nuditi sveobuhvatne usluge pomorskog, vazdušnog i drumskog prevoza do i iz brojnih čvorišta u Evropi, SAD-u, Aziji i Okeaniji.

Strateški položaj u Solunu

Stefan Krauter, izvršni direktor cargo-partnera, objašnjava: „Naša nova kancelarija u Solunu ima odličan geostrateški položaj u odnosu na gradsku luku, koja je druga najveća kontejnerska luka u Grčkoj, posle Pireja.

Solun je važno pomorsko čvorište za veliki deo jugoistočne Evrope. Takođe je vrlo blizu Severne Makedonije, Bugarske i Srbije, gde smo već zastupljeni sa sopstvenim kancelarijama, a u slučaju Sofije i Beograda i sopstvenim skladištima.

To Solun čini bitnom vezom u našoj mreži jugoistočne Evrope, što nam omogućava da svojim klijentima ponudimo još brže i sveobuhvatnije logističke usluge.”

Fotografija od: Esther Horvath

Pripajanje Arrow Freight Services

Novo predstavništvo u Grčkoj zasnovano je na pripajanju kompanije Arrow Freight Services, koja je sada preimenovana u cargo-partner Hellas P.C.

Osnovana 2012. godine, kompanija Arrow Freight Services je uspešno poslovala u Grčkoj nekoliko godina.

Nova kancelarija cargo-partnera u Solunu počinje sa timom od pet zaposlenih, predvođenim bivšim vlasnikom kompanije Arrow Freight Services, Kostasom Polatidisom, koji je sada generalni direktor cargo-partnera u Grčkoj.

Fokus na pomorskom prevozu

U bliskoj budućnosti, grčka podružnica cargo-partnera će se fokusirati prvenstveno na FCL i LCL rešenja u pomorskom saobraćaju.

Međutim, portfolio usluga kompanije u Grčkoj takođe uključuje avio prevoz i sveobuhvatna rešenja „od vrata do vrata”. Najvažnije trgovačke trake za cargo-partnera u Grčkoj su Sredozemlje, Severna Evropa, SAD, Egipat, Izrael, Daleki istok i Australija.

Kancelarija u Solunu će opsluživati klijente iz različitih industrija, pre svega iz sektora hrane, mašina i građevinskog materijala.

O cargo-partneru

cargo-partner je privatni pružalac usluga infologistike punog opsega koji nudi sveobuhvatan portfolio rešenja za vazdušni, pomorski, kopneni transport i skladištenje.

Sa skoro 40 godina stručnosti u informacionoj tehnologiji i optimizaciji lanca snabdevanja, kompanija dizajnira usluge po meri za širok spektar industrija kako bi stvorila konkurentne pogodnosti za svoje kupce širom sveta.

Osnovan 1983. godine, cargo-partner je ostvario promet od preko milijardu evra u 2020. godini i trenutno zapošljava 3.250 ljudi širom sveta.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti