cargo-partner ima novi redizajnirani sajt

Komentari: 0

Međunarodna logistička kompanija cargo-partner je redizajnirala svoj sajt www.cargo-partner.com.

Kako navode u toj kompaniji, sajt je sada u potpunosti prilagođen posetiocima, sa jednostavnom navigacijom.

Sadrži interaktivnu mapu sveta, portal za posao i optimizovan je za računare, laptopove, tablete i mobilne telefone.

Novi izgled karakterišu jednostavni izgledi stranica, kao i veliki elementi za navigaciju. „Menu“ je redizajniran za intuitivniju navigaciju, a optimizovan sadržaj pretraživača pomaže korisnicima da pronađu ono što im je potrebno .

- Istraživanja pokazuju da 94% B2B klijenata traži informacije online, a njih 83% pre donošenja konačne odluke posećuje sajtove odgovarajućih kompanija. Stoga se novi sajt smatra ključnim kanalom u adresiranju postojećih i potencijalnih klijenata.

Jedna od novina je i ta da će posetioci putem opcije “request-a-quote” biti u mogućnosti da direktno sa sajta pošalju upit, bez potrebe da prvo kontaktiraju nekog u cargo-partner-u. Osim toga, cargo-partner aktivno koristi i društvene platforme kao što su LinkedIn, XING, Vimeo, Youtube i Instagram, kako bi uvek bio u kontaktu sa potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima.

Jedna od novina je i interaktivna mapa sa ključnim činjenicama o 125 cargo-partner kancelarija u 29 zemalja.

Kako dodaju, u planu je dalje unapređenje sajta, u daljim razvojnim fazama. Pored engleskog i nemačkog, dodatni korak će biti i prevođenje sadržaja na druge jezike zemalja u kojima je cargo-partner prisutan.

Kompanija cargo-partner specijalizovana je za pružanje usluga transporta i logistike, a posluje globalno - počev od Zapadne i Centralne Evrope, preko Severnoistočne i Jugoistočne Azije, Indijskog potkontinenta do Severne Amerike.

Prve cargo-partner kancelarije u našoj zemlji osnovane su još 2004. godine.

Danas, kompanija ima kancelarije u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici, a od decembra 2014. godine i sopstveno skladište u Dobanovcima.

 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti