Bosch Rexroth sistem ergonomskih radnih mesta - Fit4Ergonomics: besplatna aplikacija za optimizaciju radnih stanica

Komentari: 0

Testirajte, izmerite i ergonomski optimizujte radne stanice: brzo, jednostavno i interaktivno korišćenjem nove besplatne aplikacije za smartphone uređaje:

* Ček-lista sa 15 koraka analize radnog mesta

* Direktno merenje osvetljenja i nivoa buke

* Korisni saveti i sugestije i brz pristup bazi znanja

Instalirajte Fit4Ergonomics aplikaciju, popunite ček-listu, pokrenite analizu i dobićete savete za unapređenje. Brzi pristup obimnoj bazi znanja nudi vam dodatne informacije o ergonomiji.

Ergonomski dizajnirane radne stanice su neophodna osnova za izbegavanje zamaranja i rad bez grešaka, što povećava produktivnost zaposlenih.

Dugogodišnje iskustvo u razvoju rešenja za radna mesta sa manuelnim opreracijama, ugrađena su u ovu korisnu aplikaciju.

Postoje četiri oblasti: ErgoCheck, Know How, On Site Analysis i Project. Najnoviji ergonomski standardi čine osnovu za analizu u 15 tačaka, koja uzima u obzir sve uslove prisutne na radnom mestu, raspoloživi prostor i uređenje.

U okviru modula "On Site Analysis", korisnik može fotografisati radno mesto, uneti dimenzije i odmah započeti optimizaciju. Kamera telefona biće korisna za merenje osvetljenja, a mikrofon za merenje nivoa buke. Svi rezultati se memorišu i mogu se poslati elektronskom poštom.

"Know How" sekcija nudi opšte informacije vezane za ergonomiju, pravila projektovanja radnih mesta i druge korisne napomene.

Aplikacija je na rapolaganju za smartphone urađaje sa IOS i Android operativnim sistemima. QR kod koji vidite možete iskoristiti za download sa Bosch Rexroth sajta. 

Partner za Srbiju: VESIMPEX d.o.o.

Patrijarha Dimitrija 24

(011) 404 9070

(063) 33 90 90

info@vesimpex.rs

www.vesimpex.rs

   



0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti