BIO - SCAN LAMPA - jedini sertifikovan uređaj za dezinfekciju različitih površina i uništenje korona virusa

Komentari: 0

Kompanija FYLTRIS je osnovana je 2004. godine od strane tima procesnih inženjera čije višegodišnje iskustvo na polju tretmana i dezinfekcije vode uslovljava visok stepen ekspertize kad je u pitanju montaža, opremanje, puštanje u rad, tehnički prijem, servisiranje, kao i kvalitetno održavanje postrojenja za proizvodnju ozona, membranskih sistema, UV dezinfkeciju i ostale prateće opreme.

Bio - scan lampa predstavlja jedini sertifikovan uređaj na svetu koji se efikasno primenjuje u dezinfekciji različitih površina i dokazano uništava ćelije SARS – COV 2 (korona virusa). Ovaj uređaj se veoma lako koristi, jednostavan je za rukovanje i ne zahteva upotrebu različitih hemijskih sredstava, koja veoma često imaju negativan uticaj na našu okolinu.

Prevlačenjem lampe preko željene površine, postiže se potpuna dezinfekcija za samo 4 - 10 sekundi. Sam uređaj poseduje usmerivač svetlosnih zraka, tako da je vrlo bezbedan za upotrebu i može svako da ga koristi. 

Princip dezinfekcije Bio - scan lampom zasniva se na primeni UV tehnologije. Na talasnoj dužini od 254 nm emitovani UV zraci oštećuju nukleinsku kiselinu mikroorganizama (virusi, bakterije, alge, plesni i sl.) i na taj način dovode do njihove potpune inaktivacije. 

Biofaq laboratorija (Carso Group), vodeća Evropska ustanova za ispitivanje životne sredine i C4 diagnostics, francuska biotehnološka kompanija za dijagnostikovanje zaraznih bolesti, izdali su potvrdu o efikasnosti ovog uređaja, zasnovanu na međunarodno priznatom standardu NF T72 – 281.

Tokom testiranja postignuti učinak je bio izvanredan, s obzirom da je dokazano da Bio - scan lampa uništava 99,999 % bakterija i 99,99% virusa.

Ovi rezultati potvrđuju efikasnost Bio - scan lampe za dezinfekciju svih vrsta mikroorganizama, uključujući i SARS – COV 2 (korona virus).

Bio scan lampa se preporučuje za upotrebu u medicinskim i zdravstvenim ustanovama, laboratorijama, stomatološkim ordinacijama, kancelarijama, ugostiteljskim i drugim objektima, gde je potrebno obezbediti čistu i dezinkfikovanu sredinu. 

S obzirom na dokazan kvalitet i efikasnost ovog uređaja, cena je i više nego pristupačna i kreće se u zavisnosti od broja lampi, od 1500 – 2600 EUR. 

Fyltris d.o.o.
Adresa: Bul. Arsenija Čarnojevića 88/18
Kontakt: 011/31-32-989
Email: office@fyltris.com
www.fyltris.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti