BIAM i ZAVARIVANJE 2020.

Komentari: 0

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma u periodu od 21. do 24. aprila 2020. održavaju se sajmovi: BIAM - 25. međunarodni sajam mašina i alata i ZAVARIVANJE - 28. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite. 

Ova dva sajma prvenstveno su orijentisana na primarne i sekundarne privredne delatnosti.

Kao takvi, idealna prilika su za:

• predstavljanje i promociju novih tehnologija i sastava iz područja mašina i alata, mašina za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, merne tehnike, kontrole kvaliteta i antikorozivne zaštite

• okupljanje struke, direktni kontakt ponude i potražnje, povezivanje proizvođača, distributera, preduzetnika i investitora industrijskog sektora

• edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.

U današnje vreme globalizacije, neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu delatnost, obzirom da tehnologija izrade traži specijalizovane subjekte kako bi određeni projekat mogao ugledati svetlo dana.

Zanimanje za učestvovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posetilaca, tako i izlagača, raste iz godine u godinu. Očekujemo nastavak ovog trenda, obzirom na dosadašnje rezultate i iskazane najave za učestvovanjem, pogotovo jer su u ovom trenutku pokazatelji broja izlagača i izložbene površine već premašili prethodne. 

Biam i Zavarivanje održaće se u paviljonima 8, 8A, 9 i 11A.

Sajmovi su praćeni posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz Hrvatske, tako i iz zemalja u okruženju.

Tradicionalno ih prati i kvalitetan stručno prateći program. Održaće se "KORMAT 2020" - Nerđajući čelici - međunarodno savetovanje o zaštiti materijala i industrijskom finišu, u organizaciji Hrvatskog društva za zaštitu materijala. Hrvatsko društvo za tehniku zavarivanja, u saradnji sa FSB katedrom za zavarene konstrukcije održaće seminar “KOORDINATORI ZAVARIVANJA”. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti