Balkan Business Forum 2021

Komentari: 0
Fotografija od: pixabay.com

BALKAN BIZNIS FORUM 2021, će se po peti put, održati 18. novembra 2021. u Kombank Dvorani u Beogradu.

Balkan Business Forum već godinama okuplja snažnu zajednicu najuspešnijih organizacija, poslovnih lidera, direktora, CEO, vlasnika i eksperata iz različitih oblasti biznisa u regionu Balkana. Kvalitet našeg dogadjaja iz godine u godinu prepoznaje sve više svetskih i regionalnih vizionara, stručnjaka i vodećih kompanija, koji su naši rado vidjeni gosti i partneri.

Tema Balkan Biznis Foruma 2021 je NOVI principi LIDERSTVA - NOVE strategije za budućnost

Balkan Biznis Forum 2021 je namenjen CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanij, kao i HR i L&D menadžerima, timovima koji upravljaju inovacijama, R&D menadžerima menadžerima, vlasnicima biznisa. Naši događaji okupljaju donosioce odluka u kompanijama i organizacijama i vlasnike biznisa iz regiona Balkana.

Balkan Business Forum će okupiti vodeće svetske eksperte, mislioce i lidere iz oblasti biznisa i omogućiti učesnicima, da u direktnom kontaktu na radionicama i VIP sesijama razmene stavove i znanje sa svetskim stručnjacima na temu kompleksnosti, organizacijske budućnosti, agilnosti, održivosti, transformacije, inovacija i upravljanja ljudima.

Učesnici BBForuma 2020 će biti u mogućnosti da u okviru konferencije diretno dobiju odgovore na mnoga svoja pitanja i razmenjuju iskustva sa vodećim svetskim stručnjacima.

Promo period sa 40% popusta traje do 10. juna.
Prijavite se!








 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti