ALUCOBOND - Naglašava autonomiju i identitet objekta

Komentari: 0

ALUCOBOND ujedinjuje odlike energetski efikasne gradnje, ekonomske isplativosti i arhitektonskog kvaliteta i identiteta.

Visoki kvalitet, otpornost i jedinstven izgled ALUCOBONDA su sinonim za kvalitet i samoodrživu gradnju, pritom ispunjavajući najviše standarde. Ovaj materijal za fasade se izdvaja po svojim izvrsnim karakteristikama kao što su energetska efikasnost, raznovrsnost površina od boja preko reljefa, zatim savršena lakoća oblikovanja, čvrstoća, stabilnost, dugovečnost i nezapaljivost.

Kroz sledeće primere možemo videti da ALUCOBOND nije samo funkcionalna fasadna pokrivka, već mnogo više. ALUCOBOND naglašava autonomiju i identitet objekta.

Jasan. Dinamičan. Simboličan.

Neobična fasada i impresivna funkcionalnost. Dizajn zgrade Raiffeisen finansijskog centra u sebi sadrži jedinstvenu celinu sačinjenu od različitih prostornih zahteva za svaki sprat.

Zahvaljujući Alucobond-u na lak i efektan način je sačuvan prepoznatljiv izgled kompanije, a opet dobijen multifunkcionalan prostor koji zadovoljava sve aspekte bankarskog poslovanja, kako za zaposlene, tako i za klijente.

Trodimenzionalni dizajn se odlično slaže sa postojećom infrastrukturom, a fasada sačinjena od Alucobonda zlatne metalik boje daje jasnu asocijaciju na novčiće kao simbol bankarskog identiteta.

Ploče Alucobond-a iskorišćene za eksterijer, služe kao polazna osnova i za njen enterijer.

Kultura, oblikovanje, trgovina.

Uppsala koncertna i kongresna dvorana smeštena u novijem delu grada, elegantno se uklapa u svoje istorijsko okruženje, dodajući joj novo, savremeno poglavlje.

Vertikalno otvaranje u zgradi obezbeđuje javni pristup sa dve strane, dok se sa krova može uživati u prelepom pogledu na celi grad.

Varijacije u vertikalnoj, blago zakrivljenoj ALUCOBOND strukturi u srebrno-metalik boji stvara sliku velikog, podeljenog kristala.

Perfekcija – sve do poslednjeg detalja

Arhitektonski dizajn sa belim, čistim linijama, smešten u zelenom okruženju, čini reprezentativnu platformu Marc Cain zgrade.

Materijali vrhunskog kvaliteta optimalno uklopljeni u tako prefinjen dizajn, oličavaju filozofiju kompanije i opuštaju svojom jasnoćom i praktičnošću.

Zahvaljujući savitljivosti Alucobond fasadnih panela, koji veoma blisko prate liniju zgrade, postignuta je klasična, linearna nota, a njihovom mat čisto belom nijansom da se dnevna svetlost mnogo suptilnije reflektuje, čineći da čitav kompleks tako izgleda prirodnije.

ORACAL POLIKARBONATI D.O.O.
www.oracalpolikarbonati.com
office@oracalpolikarbonati.com

Kontaktirajte kompaniju ORACAL POLIKARBONATI u njihovim poslovnicama širom Srbije i u Crnoj Gori

 

O Autoru

Tekst pripremio: Marketing tim, Oracal Polikarbonati

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti