Adeco doo - više od 30 godina u proizvodnji motornih i industrijskih ulja

Komentari: 0

Kompanija ADECO iz Novog Sada, se više od 30 godina uspešno bavi proizvodnjom motornih i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti (AdBlue®, antifrizi, tečnosti za vetrobranska stakla i sl.).

Rast prodaje i proizvodnje, koje ADECO beleži iz godine u godinu, rezultat je jasno definisane poslovne strategije i napornog rada svih zaposlenih.

Pored rasta na domaćem tržištu, ADECO danas svoje proizvode plasira i na inostrana tržišta u preko 30 zemalja širom sveta.

2022. godine, izgrađen je moderan distributivni centar, kapaciteta oko 2.500 paletnih mesta.

Vodimo veoma strogu politiku kvaliteta koja podrazumeva kontrolu, od ulaznih sirovina do gotovog proizvoda što je uz savremenu laboratorijsku opremu i uz nove proizvodne linije unapredilo kvalitet naših proizvoda.

Uz ovo, svakako treba istaći da mnogi ADECO proizvodi poseduju sertifikate koji potvrđuju njihov kvalitet, a neki od najznačajnijih su: sertifikat nemačkog VDA (Verband der Automobilindustrie e.V.) - jedinog tela u svetu koje odobrava licenciranu proizvodnju proizvoda AdBlue®; apruveli (odobrenja) za motorna ulja i antifrize, najpoznatijih svetskih proizvođača automobila kao što su Daimler Mercedes-Benz i Volkswagen.

U narednim godinama, nameravamo da zadržimo svoju snagu i stabilnost i dalje da razvijamo svoj brend, da konstantno unapređujemo svoje znanje, i da nastavimo rast kako na domaćem tržištu tako i na inostranim tržištima. 

ADECO doo
Temerinski put 109
21127 Novi Sad
Srbija
www.adeco.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti