ACG PRESA ZA TABLETE – INOVATIVNA MAŠINA ZA TABLETIRANJE

Komentari: 0

Farmaceutska industrija zahteva stalnu inovativnost, preciznost i efikasnost uz zadovoljavanje najstrožih farmaceutskih standarda. Protab™ 300, revolucionarna rotaciona presa za tablete, postavlja nove standarde u farmaceutskom tabletiranju, kombinujući digitalno podržano podešavanje, automatsku kontrolu težine i inovativnu tehnologiju. Ova mašina za tabletiranje omogućava preciznost, efikasnost i održivost proizvodnje lekova, kroz smanjenje vremena postavljanja, optimizaciju iskorišćenja materijala i eliminisanje grešaka u procesu štampanja.

ACG Engineering je jedinstvena grupacija u svetu koja pruža potpuno integrisane proizvodne mašine i potrošne materijale farmaceutskim kompanijama širom sveta i dotiče gotovo svaki aspekt proizvodnog procesa.

Preko 60 godina vrši kontinuirano ulaganje u nove tehnologije i inovativna rešenja za unapređenje procesa granulacije, kapsuliranja, tabletiranja i završnog pakovanja.

Protab™ 300 se ističe kao revolucionarna rotaciona presa za tablete namenjena ne samo istraživanju i razvoju, već i proizvodnji manjih i srednjih serija.

Ova farmaceutska mašina za presovanje tableta donosi sveobuhvatne inovacije koje, ne samo da pojednostavljuju proces tabletiranja, već i postavljaju nove standarde u preciznosti , kontroli težine i održivosti .

PAMETNO PODEŠAVANJE I BESPREKORNA KONTROLA

Digitalno podešavanje doziranja u koracima od po 10µ predstavlja osnovnu karakteristiku koja omogućava korisnicima izuzetnu preciznost i kontrolu nad procesom proizvodnje tableta.

Ovaj sistem smanjuje vreme pripreme i podešavanja mašine za tabletiranje, pružajući istovremeno povećanu preciznost, ključnu za postizanje doslednih rezultata.

Servo-kontrolisana automatska provera težine predstavlja još jedan korak ka efikasnosti tabletirke.

Dinamičko prilagođavanje procesa u realnom vremenu minimizira varijacije u težini tableta, obezbeđujući konstantan kvalitet proizvoda.

Sa sistemom sortiranja pojedinačnih tableta, čak i pri maksimalnom kapacitetu, Protab™ 300 podiže standarde u preciznosti i kontroli proizvodnje.

INOVACIJA ZA SMANJENJE TROŠKOVA

Tabletirka ostvaruje veći prinos i produktivnost pri čemu je količina neiskorišćenog granulata manja od 50g.

Povećanje efikasnosti korišćenja materijala direktno uti če na smanjenje troškova proizvodnje, a istovremeno doprinosi održivosti farmaceutskih kompanija.

Tehnologija InstAmend, koja omogućava trenutno otkrivanje oštećenja dozirne igle, čini Protab™ 300 sigurnim i efi kasnim izborom za neprekidnu proizvodnju visokokvalitetnih tableta.

Ova inovacija eliminiše potrebu za manuelnim intervencijama, smanjujući rizik od grešaka i obezbeđujući stabilnost u proizvodnom procesu.

SISTEM ZA EKSTRAKCIJU PRAŠINE

Novi sistem za ekstrakciju prašine koji se odlikuje lakom montažom/ demontažom i većom pokrivenošću doboša pojednostavljuje proces postavljanja mašine za tabletiranje.

Dizajniran za efikasno čišćenje i održavanje, ovaj sistem omogućava bržu tranziciju između različitih serija proizvodnje.

Farmaceutske kompanije sada mogu opti mizovati vreme i resurse, čineći Protab™ 300 ključnim partnerom u održivoj proizvodnji.

Protab™ 300 predstavlja prekretnicu u farmaceutskoj industriji, stvarajući most između istraživanja i razvoja i proizvodnje manjih i srednjih serija.

Sposobnost trenutnog otkrivanja i ispravke grešaka, zajedno sa efikasnim sistemom za ekstrakciju prašine, čini Protab™ 300 nezaobilaznim partnerom za farmaceutske kompanije.

Trim d.o.o. više od 30 godina pomaže kompanijama u pronalaženju pouzdanih tehničkih rešenja kreiranih prema specifičnom zahtevu klijenata u oblasti automatizacije proizvodnih procesa i industrijskog obeležavanja.

Trim d.o.o.
Ribarska 83,
35000 Jagodina
tel/fax: 035/8220-409,
035/245-409
e-mail: office@trim.rs
web: www.trim.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti