42. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA

Komentari: 0

42. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA svečano je otvoren u hali 4 Beogradskog sajma, uz prisustvo brojnih gostiju i izlagača.

Ova reprezentativna regionalna sajamska manifestacija namenjena je promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana.

Već decenijama je njen cilj i misija da na najbolji način integriše mašinsku industriju, informaciono-komunikacione tehnologije, kreativno-umetničke grafičke žanrove i veštine, namenski IC i dizajnerski hardver i softver u profesionalni, edukativni i vizuelni sajamski izazov visokog međunarodnog formata.

Pod sloganom „Više boje“ posetiocima se ove godine predstavlja više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja, a nude izuzetno bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih delova i komponenti, polovnih grafičkih mašina, kontrolnih i mernih uređaja i opreme, mašina i opreme za reciklažu otpadnih materijala, sirovina i repromaterijala, ali i finalnih proizvoda grafičke industrije, kreativne i papirne industrije.

Radno vreme Grafime je 21 – 23. septembra od 10 do 18 časova, 24. septembra od 10 do 17 časova.

Posetite naš štand i preuzmite svoj primerak časopisa Industrija.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti