16. SAJAM PRIVREDE “SPREG” U VALJEVU - UVEK ZA DOBAR POSAO

Komentari: 0

Pod sloganom “Uvek za dobar posao”, od 28. do 30. marta u Omni centru u Valjevu, održaće se 16. Sajam privrede zapadne Srbije SPREG.

Na najvećem srpskom sajmu opšteg karaktera predstaviće se oko 200 izlagača najrazličitijih delatnosti iz više od 60 mesta i gradova Srbije.

Na izložbenom prostoru od 5000 kvadratnih metara, u tri hale i na otvorenom, sajam će posetiocima predstaviti tri segmenta: prviposvećen poljoprivredi sa programima neophodnim za poljoprivrednu proizvodnju (traktori, priključne mašine, alati, semena, hemijska sredstva, rasadnici i sl.), zatim segment „Domaća priča“ o prehrambenoj industriji uz učešće preko 40 fabrika-nacionalnih brendova i regionalnih proizvođača.

U trećem najvećem izložbenom delu, predstaviće se izlagači iz skoro svih industrijskih grana, metaloprerađivački i mašinski proizvodi, elektronika, tekstilna industrija, mnogobrojni industrijski patenti i dr.

Na 16. sajmu SPREG u Valjevu učestvuju i organizovane lokalne samouprave sa svojim privrednicima iz Bogatića, Mionice, Ljiga, Osečine, Priboja, Lajkovca i Zrenjanina. Značajno je napomenuti da proizvodne firme čine skoro 70% svih izlagača na valjevskom regionalnom sajmu.

U okviru trećeg dana sajma održaće se i 63. Savetovanje pčelara iz celog regiona na aktuelne teme iz pčelarstva i apiterapije. Očekuje se učešće više od 150 stručnjaka iz oblasti pčelarstva.

Tokom sajma biće organizovana i velika sajamska nagradna igra za više od 20.000 očekivanih posetilaca. Sajam će svečano biti otvoren u četvrtak 28. marta u 11,00 sati, radno vreme za posetioce je od 10 do 19 sati prva dva dana i od 10 do 16 sati u subotu.

Ulaz na sajam je besplatan.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti