-OUR AUTOMATION :: YOUR MOMENTUM

Komentari: 0

Momentum je firma koja već više od 15 godina deluje u Srbiji i regionu u oblasti automatizacije i elektromotornih pogona.

Kompanija Momentum već više od deceniju i po uspešno posluje u Srbiji i regionu, fokusirajući se na oblast automatizacije i elektromotornih pogona.

Pod sloganom “Our Automation, Your Momentum” nudimo jedan poseban pristup koji podrazumeva da kvalitetna rešenja mogu da budu ekonomična, ali da naša rešenja za automatizaciju (Our Automation) treba svakako da daju podsticaj Vama, našim kupcima i Vašem poslovanju (Your Momentum).

Naše oblasti delovanja, prodaja, inženjering

Svoje aktivnosti usmerava u dve oblasti:

• Prva oblast delovanja je prodaja opreme visokog kvaliteta koja može da pokrije širok spektar aplikacija u različitim industrijama i građevinarstvu, uz pružanje adekvatne tehničke podrške, pomoći prilikom instalacije, podešavanja i puštanja u rad.

Momentum je ovlašćeni distributer za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Severnu Makedoniju renomiranih evropskih proizvođača iz oblasti elektromotornih pogona, automatizacije, Ex opreme, kao i iz oblasti standardne elektro opreme uopšte.

• Druga oblast delovanja je pružanje inženjering usluga od kreiranja inicijalne ideje do realizacije, pri tome bazirajući se na velikom iskustvu u projektovanju i realizaciji projekata, a sve to koristeći, kako opremu iz svog proizvodnog programa, tako i drugu opremu prisutnu na tržištu.

Pri tome, osnovni cilj je da se korisniku obezbedi potpuno funkcionalno, pri tome optimalno rešenje sa stanovišta pouzdanosti, garancija, rokova isporuke i krajnje cene.

Naš tim, stručnost, energija, iskustvo

Naš tim je sastavljen od vrhunskih profesionalaca koji svojom stručnošću, energijom i iskustvom u svakom trenutku mogu da odgovore zahtevima kupaca.

Osnovni princip je, da sa svojim klijentima i dobavljačima radimo zajedno tako da pronađemo obostrano najbolje rešenje, razmenjujući sve korisne i relevantne informacije. Pri tome negujemo pouzdanost, profesionalnost, poštenje i otvorenost u komunikaciji.

Poštujemo dogovorene rokove, pri tome trudeći se da roba i usluge budu u potpunosti usaglašene sa pravilima dobre inženjerske prakse, zakonskim propisima i standardima.

Naši partneri, specijalisti u svojim oblastima

Naši partneri su veoma respektabilne kompanije koje svaka u svom segmentu tržišta predstavljaju značajno ime, a kroz partnerski odnos sa nama pojačavaju svoje prisustvo, prepoznatljivost i značaj na našem lokalnom i regionalnom tržištu.

Naš pristup saradnji u skladu je sa pristupom naših principala, a podrazumeva dobro poznavanje proizvoda iz ponude, stalne obuke i usavršavanja, naše posete proizvodnim lokacijama, njihove posete nama, zajedničke posete lokalnim kupcima, a uz to lako dostupni proizvodi sa našeg lagera i visok stepen tehničke podrške.

PEPPERL+FUCHS
www.pepperl-fuchs.com

ENERTRONICA SANTERNO
www.santerno.com

PARKER HANNIFIN
www.parker.com

PIZZATO ELETTRICA
www.pizzato.com

Naši proizvodi, 6 osnovnih proizvodnih grupa

Svoju ponudu proizvoda i usluga Momentum organizuje u šest proizvodnih grupa koje pokrivaju najvećim delom potrebe današnje industrije za komponentama i opremom za automatizaciju, elektromotorne pogone i elektrotehnički inženjering uopšte.

Proizvodne grupe:

• Elektromotorni pogoni

• Automatizacija mašina i proizvodnih linija

• Procesna automatizacija

• Ex oprema

• Standardna elektro oprema

• Inženjering usluge i rešenja

Naši sertifikati, potvrda dobre organizacije, brige o kvalitetu, bonitetne izvrsnosti

Poslovni subjekat Momentum d.o.o. je pod stalnim nadzorom većeg broja poznatih bonitetnih kuća.

Godinama unazad, Momentum spada u viši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji, a za poslednje dve godine 2018. i 2019. spada u najviši razred bonitetne izvrsnosti, čime ispunjava sve kriterijume svrstavanja u sam vrh privrednih društava u Srbiji, koji su ovlašćeni za upotrebu statusa AAA kao simbola bonitetne izvrsnosti.

Naše okruženje, kreiramo “dobre vibracije“

Kreiramo “dobre vibracije” u svom mikro kosmosu, a onda ih širimo od najbližeg okruženja, pa do najudaljenijih mesta i ljudi sa kojima sarađujemo ili se susrećemo.

Momentum se trudi da pozitivno utiče na društveno okruženje u kojem posluje, učestvovanjem u odabranim društvenim akcijama i organizacijama, negujući svest o održivom razvoju, o potrebi racionalnog korišćenja energije, o uvođenju alternativnih izvora energije, smanjenju emisije ugljen dioksida i unapređenju životne sredine uopšte.

Momentum d.o.o.
Fruškogorska 55, 22000 Sremska Mitrovica, Srbija
Tel/fax: + 381 22 625 010,
e-mail: office@momentum-automation.com
web: www.momentum-automation.com


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti