Za volanom – prvi logistički podkast u regionu!

Komentari: 0

Portal PlutonLogistics pokrenuo je Za volanom – jedinstveni logistički podkast u regionu. Pluton Media, u čijem sastavu posluje www.plutonlogistics.com, prepoznala je snagu podkasta kao novog medija i odlučila da svoju energiju usmeri i u tom pravcu.

U prvoj sezoni biće objavljeno 6 epizoda audio dnevnika vozača kamiona koji će ispričati svoje životne priče, radne zadatke i svakodnevne izazove sa kojima se susreću.

Reč je o unikatnom formatu podkasta u audio formi. Dnevnik vozača vas vodi kroz autentične priče duž drumova Kanade, Italije, Rusije, Švajcarske, Srbije…

- PlutonLogistics stameno korača kroz devetu godinu poslovanja. Tokom tog perioda ne samo da smo se pozicionirali kao vodeći i najpouzdaniji izvor informacija za transportno-logističku industriju u regionu, već smo, držeći korak sa svim svetskim trendovima u digitalnom izdavaštvu, izgradili sveobuhvatan i jedinstven način komuniciranja sa publikom.Došao je trenutak da napravimo novi korak, zapravo – novi kilometar za volanom – izjavila je Milica Milosavljević, izvršna direktorka Pluton Media.

- U prvom formatu našeg podkasta dali smo reč i mikrofon vozačima, čiji audio-dnevnici će vas voditi na put i dopustiti vam da oslušnete kako se diše u kabini, na asfaltu. Podkast Za volanom je zbog toga zanimljiv, informativan, koristan, ali na trenutke i dirljiv, intrigantan, drzak. Ukratko – nekonvencionalan. To se, uostalom, i očekuje od nas.

Potreba za novim sadržajem

Najnoviji podaci Nielsen, globalne kompanije za merenje i analizu podataka, kažu da popularnost podkasta nastavlja da raste, a slušalaca je sve više. Broj slušalaca podkasta u SAD porastao je za 40% u poslednje tri godine.

Širom sveta, podkast kreatori se angažuju da zadovolje potražnju slušalaca za novim sadržajem.

Kako slušati podkast Za volanom?

Podkast Za volanom dostupan je korisnicima Android telefona putem aplikacije “Google Podcast”. Vlasnici Apple uređaja mogu slušati preko aplikacije “Podcasts”.

Podkast Za volanom dostupan je i na platformama - YouTube, Spotify, Deezer, Anchor, Podcast.rs…

O portalu PlutonLogistics

Portal www.plutonlogistics.com je pokrenut 2013. godine. Vremenom je izrastao u digitalnu medijsku platformu koja okuplja i informiše profesionalce iz oblasti transporta, logistike i lanca snabdevanja. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti