WEILER ABRASIVES OBRADA METALA I INDUSTRIJSKI BRUSNI ALATI

Komentari: 0

Da li su vam potrebne ploče za rezanje i brušenje? Možda dijamantska ploča za rezanje?

Trebate li da očistite dodatni materijal? U potrazi ste za pločama za brušenje, lamelnim pločama ili specijalnim pločama, ili su vam potrebni specijalni industrijski brusni alati kako biste završili određeni posao u najkraćem mogućem roku?

Weiler-ovo nasleđe dati ra iz 1879. godine. Danas se tradicija izvrsnosti nastavlja pod vođstvom četvrte generacije, Chrisa Weilera, predsednika i generalnog direktora kompanije.

Budući da se preduzeće razvilo od proizvodnje mašinskih četki - u globalno preduzeće koje rešava izazove obrade površine, misija preduzeća Weiler je da postane partner svojim klijentima i distributerima.

Weiler-ovi proizvodi su dizajnirani, pre svega, za produktivnost.

Radite brže: Proizvodi preduzeća Weiler osmišljeni su tako da pružaju vrhunske performanse uz maksimalnu snagu i dugovečnost.

To znači da svoj posao obavljate brže i efikasnije.

Radite bezbednije: Weiler-ovi proizvodi su dizajnirani i proizvedeni po najstrožim standardima, kako bi se osigurao najviši nivo kvaliteta i bezbednosti .

Radite bolje: Sarađujemo sa kupcem da bismo poboljšali njegovu produkti vnost i smanjili troškove njegovog poslovanja. Weiler sa kupcima deli ciljeve rasta i profitabilnosti .

Nakon više od sto četrdeset godina iskustva na tržištu, ulaganja u znanje, razvoj, automati zaciju i inovacije, 2021. godine je donesena strateška odluka da se kupcima ubuduće ponude još bolji proizvodi pod novim brendovima.

REBRENDING

Od 2018. godine, kompanija Weiler Abrasives je prošla mnoge transformacije i prilagođavanja.

Mnogi će naše proizvode prepoznati pod imenom SwatyComet.

Odluku da nastavimo poslovanje sa dva nova brenda, potkrepljuje istraživanje ostvareno u saradnji sa kupcima i partnerima iz celog sveta.

Ovo je odlična prilika za još intenzivniji rast i razvoj u budućnosti , kao i kreiranje neuporedivog portfolija moćnih proizvoda i rešenja koje Weiler nudi.

Ovaj se rebrending temelji na konti nuiranoj evoluciji i poboljšanjima koje je Weiler napravio u svom poslovanju poslednjih godina i koja su usmerena na kvalitet i inventivnost - kako bi partnerima pružili ništa manje od izvrsnosti , a samo to je garancija da klijenti dobiju sigurne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju očekivanja najzahtevnijih kupaca.

Bez obzira da li želite da režete, brusite ili čistite, Weiler ima prave proizvode, iskustvo i znanja da ponudi rešenja po meri.

METALYNX I TOROFLEX LINIJE:

Spajanjem znanja, prednosti i kvaliteta u dva jedinstvena nova brenda, nastale su linije METALYNX i TOROFLEX.

Metalynx je Weiler-ova vodeća linija kvaliteta. Dizajniran je i proizveden po najstrožim standardima i najvišim nivoima kvaliteta i sigurnosti .

Efikasna i vrhunska sveobuhvatna abrazivna rešenja, postaće vaš pouzdani partner, sa kojim ćete smanjiti troškove i postići veću produktivnost i učinkovitost.

MAX LINIJA PERFORMANSI

Povećajte produkti vnost vrhunskom kombinacijom životnog veka i brzine rezanja.

Metalynx Max bez problema odstranjuje materijal i istovremeno obezbeđuje izuzetno dug životni vek proizvoda.

Preporučujemo Metalynx Max za: čelik, nerđajući čelik, čelik za alate i sve vrste livenog gvožđa.

PRO LINIJA PERFORMANSI

Ploče Metalynx PRO obezbeđuju pravu kombinaciju kapaciteta i vrednosti .

PRO linija nudi dug životni vek kod svih vaših opštih vrsta upotrebe.

Preporučujemo za: konstrukcijski čelik, ugljen čelik, nerđajući čelik i opštu upotrebu na metalima.

Performanse, sigurnost, stabilnost i doslednost su kriterijumi koji definišu brend Toroflex.

Istovremeno zadovoljavanje zahteva profesionalnih i amaterskih korisnika primarni je cilj ovog brenda, a kvalitet i raspon Toroflex proizvoda pokrivaju praktično sve potrebe primene.

Toroflex pruža odličan odnos cene i kvaliteta, sa inovativnom snagom i sigurnošću.

PRO+ LINIJA PERFORMANSI

PRO+ linija nudi najzahtevnijim korisnicima ploče za rezanje i brušenje sa visokim performansama.

Proizvodi brenda Toroflex predstavljaju visokokvalitetne proizvode, sa agresivnim performansama rezanja i dugim vekom trajanja.

PRO LINIJA PERFORMANSI

PRO linija nudi visokokvalitetne ploče za rezanje, brušenje i lamelne diskove za profesionalnu upotrebu, posebno u građevinskom sektoru i industriji

Razvojni i proizvodni ti m Weiler-a, zajedno sa svojim partnerima, hvata se u koštac sa najtežim izazovima čišćenja, brušenja, rezanja, skidanja rubova i završne obrade, te zauzima položaj jednog od vodećih proizvođača brusnih ploča i tehničkih tkanina.

Weiler. Vaš partner u uspehu!

WEILER ABRASIVES d.o.o.
Titova cesta 60
SI-2000 Maribor
Slovenia
info.slovenia@weilerabrasives.com
www.weilerabrasives.com
+386 2 333 16 00

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti