Viberova usluga koju ne koristite često – a može vam doneti značajne uštede

Komentari: 0

Uporedo sa ulaganjem u dalje unapređenje osnovnih funkcija, Rakuten Viber – jedna od najvećih globalnih aplikacija za komunikaciju – uvek je nastojala da pruži nove dragocene usluge i atraktivne ponude svojim korisnicima.

Isprva prepoznat kao aplikacija za besplatne pozive, Viber je danas super-aplikacija u čijoj osnovi je razmena poruka, a široki izbor funkcionalnosti koje podmiruju razne potrebe korisnika u svakom trenutku stalno se dopunjuje raznim novitetima.

Od zabavnih AR Objektiva i stikera koji svaki razgovor učine zanimljivim do korisnih čet botova i mogućnosti plaćanja koje svakodnevne obaveze čine lakšim – sve je to sada deo Viberove univerzalne platforme.

Viber takođe sadrži i savršeno rešenje za sve ljubitelje putovanja, ili one koji posluju na više tržišta, ili žive i redovno komuniciraju sa svojom rodbinom u inostranstvu.

Predstavljamo vam Viber Out – servis posvećen podmirenju korisničkih potreba u segmentu vrhunski kvalitetnog, pristupačnog, pouzdanog i bezbednog telefoniranja u zemlji i inostranstvu. Viber Out je glasovni servis (VoIP) koji vam omogućava da pozovete bilo koji fiksni ili mobilni telefon bilo gde u svetu – čak i ako sagovornik ne koristi Viber. Poziv se upućuje sa Viberove aplikacije – i prima kao običan telefonski poziv. Sve što je potrebno učiniti je kupiti Viber Out kredit ili odabrati pretplatnički plan koji nudi više opcija za pozivanje – i obezbediti pouzdanu internet vezu.

Milioni Srba žive u dijaspori – u zemljama širom Balkana, Evropske Unije i šire Evrope, Severne Amerike, Južne Afrike, Bliskog Istoka i Australazije. I pored toga što vole da budu u stalnom kontaktu sa svojom rodbinom širom sveta, Srbi takođe uživaju u putovanjima na razne destinacije širom planete u vreme odmora i praznika.

Od novembra 2021. do novembra ove godine zabeležen je skok od 22% u korišćenju aplikacije u Srbiji. Prema Viberovim internim podacima, korisnici iz naše zemlje su tokom tog perioda najviše koristili Viber Out na Dan zaljubljenih, najčešće koristivši ovu funkciju putem obnavljajućeg kredita, ali i kroz pretplatnički plan.

Pretplata im omogućava da pozivaju fiksne i mobilne brojeve po želji u 60 zemalja sveta za samo 5,99 dolara mesečno, sa opcijom otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku. Najčešći pozivi u oba smera putem opcije Viber Out su bili ostvareni između sagovornika iz Srbije i Zapadne Evrope.

Kako bismo vam dokazali koliko je lako ostati povezan bez ozbiljnih napada na mesečni kućni budžet, novogodišnja Viber Out ponuda koja startuje 23. Decembra i važi do 30. decembra će vam omogućiti da besplatno koristite određeni broj ekstra minuta prilikom dopunjavanja vašeg kredita.

Ova ponuda će vam biti detaljno objašnjena na vašem Viber Out ekranu kredita (dostupnim i na viber://more/viberoutCreditTab) od datuma aktivacije pretplate.

Ostanite povezani sa voljenima! Premostite sve razdaljine uz Viber Out gde god se nalazili, koristeći pouzdan i pristupačan međunarodni servis za pozivanje.

O Rakuten Viberu:

Rakuten Viber povezuje ljude bez obzira na to ko su ili odakle dolaze.

Globalna baza korisnika nudi niz funkcija kao što su razgovori 1-na-1, video pozivi, razmenu poruka u grupama i ažuriranja i razgovore s omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Viber obezbeđuje korisnicima sigurno i besplatno okruženje za deljenje emocija.

Rakuten Viber je deo Rakuten Group Inc., svetskog lidera u e-trgovini i finansijskim uslugama.

Viber je zvanična aplikacija za razmenu poruka NBA tima Golden Stejt Voriors
 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti