Uskoro počinje "ZrBizNet" u Zrenjaninu

Komentari: 0

Međunarodna privredna manifestacija, drugi „ZrBizNet”, u organizaciji Grada Zrenjanina, Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Zrenjanin, Opšteg udruženja preduzetnika i i Unije poslodavaca Srbije - Poslodavaca Zrenjanina, biće održana od 20. do 22. septembra 2018. godine u hali „Medison” u Zrenjaninu.

ZrBizNet je nova, jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji, tokom koje će privrednici imati mogućnost da učestvuju u B2B sastancima, edukativnim tribinama, predavanjima o aktuelnim temama i uspostave kontakt sa institucijama podrške poslovanju.

Glavni cilj manifestacije je povezivanje privrednika I preduzetnika, unapređenje kvaliteta poslovanja i promocija privrede Srednjeg Banata.

Moto i ideja ovogodišnjeg ZrBizNeta, „Pokreni se”, inspirisani su podrškom Vlade Srbije novoosnovanim preduzećima.

Na ovoj privrednoj manifestaciji učestvovaće stručnjaci različitih profila, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije, a svoj proizvodni program i usluge predstaviće izlagači iz Srbije i inostranstva.

Program manifestacije obuhvata prezentaciju kompanija, fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za poslovanje u Zrenjaninu i širem regionu, promociju preduzetništva za mlade, ženskog preduzetništva, edukacije za menadžere, IT i druge obuke.

 

Izvor: PKS

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti