UNESITE BOJU U SVET INDUSTRIJSKE ŠTAMPE!

Komentari: 0

Phoenix Contact je nedavno predstavio novu generaciju BLUEMARK štampača koji predstavljaju sveobuhvatno rešenje za profesionalnu štampu u industrijskim aplikacijama. Sada prvi put sa opcijom štampanja u boji (BLUEMARK ID COLOR).

Zahvaljujući inovativnoj UV-LED tehnologiji, oznake imaju visok kvalitet otiska i odmah nakon štampe spremne su za dalju montažu.

BLUEMARK ID poseduje kompletan i jednostavan program za štampu Project Complete, integrisan u sam uređaj. Unos svih potrebnih podataka se vrši putem velikog kolor displeja osetljivog na dodir, veličine 7 inča.

On omogućava korisnicima da kontrolišu i prate ceo proces štampanja bez ikakvih prekida. Važne informacije, kao što je, na primer, nivo napunjenosti kertridža, se automatski prikazuju. Pametno osmišljeno grafičko okruženje je jako jednostavno za rad i ne zahteva dugačak period privikavanja.

U sklopu podrške korisnicima na samom štampaču, mogu se pogledati određeni video tutorijali, a posebno se ističu oni vezani za kritične sitacije.

Automatsko prepoznavanje materijala za štampu kao i intuitivni alat za pretragu omogućavaju brz i efikasan odabir odgovarajuće oznake.

Uz pomoć specijalnih senzora, koji detektuju ubačeni materijal, i bazi podataka u sklopu programa Project Complete - štampa na pogrešnom materijalu je praktično nemoguća.

Ove karakteristike značajno štede vreme i novac. Konekcija sa računarom nije neophodna, ali naravno stoji kao opcija. Takođe postoji i opcija prebacivanja fajlova za štampu direktno sa USB memorije.

Zahvaljujući opciji kolor štampe, opseg materijala za oznake je zaista impresivan. Preko 1 300 različitih oznaka dostupno je za obeležavanje rednih klema, provodnika, kablova, komponenti unutar razvodnih ormana kao i samih ormana.

Čitav ovaj spektar oznaka dostupan je na 8 različitih baza materijala. Kao dadatak plastici i aluminijumu, sada je u ponudi i štampa na nerđajućem čeliku (stainless steel).

U skladu sa zahtevima kupaca moguće je podesiti rezoluciju štampe u opsegu od 300x300 dpi do 2400x2400 dpi, čime se postiže odgovarajući balans između potrošnje mastila i brzine štampe.

Skroz napunjen kertridž ima kapacitet štampe od 1,4 miliona karaktera. Njegova četiri kontejnera, po potrebi, mogu biti zamenjeni nezavisno. Ovim se postiže iskorišćenje i poslednje kapi mastila iz svakog kontejnera.

BLUEMARK ID štampači poseduju još jednu funkciju kojom se postiže velika produktivnost. Novi mehanizam za slaganje omogućava automatsko ubacivanje, štampu i izbacivanje do 40 tabli sa oznakama, čak i metalnih.

Kao rezultat dobija se veoma velika brzina štampe i smanjuje se vreme potrebno za sklapanje razvodnih ormana. Moguće je odštampati čak 21 000 oznaku u vremenskom okviru od 1 časa!

Novi BLUEMARK ID štampači predstavljaju nezavisno i kompletno rešenje za svaku aplikaciju.

Ekskluzivni zastupnik brenda Phoenix Contact za tržište Srbije:
KONVEX ELECTRIC
Autoput za Novi Sad 110b, 11080 Beograd, Zemun
Telefon: +381 11 4145 900
E-mail: office@konvex.rs
Web: www.konvex.rs
Poseti te naš web shop: b2b.konvex.rs/shop

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti