UDRUŽIVANJEM SNAGA ZA DIGITALIZACIJU PROCESA

Komentari: 0

Kompleks postao jednostavan – vodeć i princip koji čini Eplan i Rittal savršenim partnerima za Vas. Naša rešenja ubrzavaju Vaše procese i poveć avaju Vašu produktivnost.

Optimizujemo i pojednostavljujemo Vaš lanac vrednosti u svakoj fazi procesa – od inženjeringa i proizvodnje do prodaje i usluge operacija i IT sistema.

Omogućavamo Vam da izađete kao pobednik iz industrijske transformacije ka novom standardu Industrije 4.0.

Naš cilj je da već imamo razvijena rešenja koja će našim klijentima biti potrebna u budućnosti i da budu spremna i čekaju.

ZAJEDNO, RITTAL I EPLAN SU VAŠI PARTNERI ZA BUDUĆNOST.

Zašto? Zato što je naše razmišljanje u skladu sa Vašim procesima. Na digitalan način.

RAZMATRANJE CELOG PROCESA JE POBEDNIČKA STRATEGIJA

Rittal i Eplan koriste kombinovana softverska rešenja, sistemsku tehnologiju i mašine za automatizaciju.

Samo proizvođači rasklopnih ormana koji nude digitalizaciju i sveobuhvatne podatke u svim procesima i sistemima će opstati u budućnosti.

Zajedno, Rittal i Eplan su na Vašoj strani sa svojim kombinovanim znanjem i savršeno koordinisanim rešenjima – od inženjeringa i nabavke do proizvodnje i operacija.

SNABDEVANJE

Nikada nije bilo lakše konfigurisati i naručiti svoj savršeni proizvod i isporučiti ga za kratko vreme.

Naša rešenja za konfiguraciju su usko povezana sa digitalno integrisanom proizvodnjom u novoj fabrici Rittal.

Sopstveni lanac vrednosti Vaše kompanije će takođe imati koristi od podataka od kraja do kraja tokom procesa nabavke i dalje.

AUTOMATIZOVANA PROIZVODNJA

Iskoristite prednosti potpuno automati zovanih mašina i inovati vnih rešenja za automatizaciju Rittal i Rittal Automation Systems u Vašim proizvodnim operacijama.

Digitalni blizanac iz faze inženjeringa zahvaljujuć i Eplanu služi kao virtualni prototip i centralna baza podataka tokom procesa proizvodnje.

Postavljeni standardi za digitalizaciju proizvodnje elektro ormana

Pametno inženjerstvo i proizvodnja – efi kasnost u izgradnji elektro ormana

Počeli smo pre 5 godina: Eplan, Rittal i Phoenix Contact osnovali su tehnološku saradnju za izgradnju upravljačkih ormana i proizvodnju sklopne opreme – “Smart Engineering and Producti on 4.0“. Cilj je je bila integrisana digitalizacija inženjerskih i proizvodnih procesa. Danas je ova vizija postala jedinstveno rešenje koje otvara put ka potpunoj digitalizaciji proizvodnje, izjavio je Dejan Dokmanović, izvršni direktor Rittal Srbije.
Digitalna rešenja i automatizovane radionice danas su sveprisutne - obezbeđuju efikasan proces stvaranja dodatne vrednosti , naglašavajući jednu stvar koja se proteže od inženjeringa i proizvodnje do prodaje i usluge – upravljanje Vašim procesom na pametan način

OPERACIJE

Nakon puštanja u rad, mašine i sistemi moraju osigurati pouzdan dugotrajan rad kao ključ za efikasnu proizvodnju visokih performansi, visoku produktivnost i konkurentnost radionica budućnosti .

Eplan i Rittal na Vašoj strani sa inovativnim rešenjima.

VAŠA DODATNA VREDNOST

Sveobuhvatni podaci su pravi faktor uspeha, štede vreme i novac u procesu stvaranja vrednosti , sprečavaju greške i dovode do trajnog poboljšanja produktivnosti .

U srcu svega ovoga je digitalni blizanac stvarnog proizvoda, koji povezuje sve korake procesa – od elektrotehnike do servisnih operacija.

Proizvodi iz Rittal-a i Eplan-a pružaju sveobuhvatnu podršku u svakoj fazi čitavog procesa – od inženjeringa, nabavke i proizvodnje do operacija i IT-a.

Oni Vam omogućavaju da požnjete plodove uspešnog završetka transformacije procesa u industriju 4.0.

Rittal obezbeđuje prilagođena IT i OT rešenja za podatke koji su potrebni i generisani tokom procesa proizvodnje.

Oni se kreću od modularne, skalabilne sistemske arhitekture i energetski efikasnih centara podataka sa inovativnim bezbednosnim konceptima za fizičke podatke i rezervne kopije sistema, sve do EDGE data centara u stvarnom proizvodnom okruženju koji kombinuju suverenitet podataka i mogućnosti u realnom vremenu zasnovanoj na AI.

Gde god se industrija i IT približavaju, Rittal ima savršeno rešenje.

Naš cilj je da već imamo odgovore na pitanja koja tek treba da postavite i da već ponudimo rešenja koja će Vam uskoro trebati.

RITTAL d.o.o. BEOGRAD
Bulevar Mihajla Pupina br. 6
Ušće Tower 1, 13 sprat
RS-11000 Beograd
Telefon: +381 11 4350 500
www.rittal.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti