Tube 2018 - međunarodni sajam cevi i Wire 2018 - međunarodni sajam žica i kablova

Komentari: 0

U Dizeldorfu se u periodu od 16. do 20. aprila 2018. godine paralelno održavaju dva vrlo značajna sajma za brojne oblasti industrije, od metalske i elektroidustrije, do energetike, automobilske i građevinske industrije: Tube & Wire.

Tube je globalni sajam broj 1 za sve u industriji koji proizvode cevi, koji ih obrađuju ili upotrebljavaju. Svake druge godine kompanije iz celog sveta dolaze u Dizeldorf da bi predstavile svoju bogatu i inovativnu ponudu koja obuhvata sirovine, cevi i pribor, mašine za proizvodnju cevi, alate, pomoćne materijale, kao i mernu, upravljačku i regulacionu tehniku.

Sajam Wire je već godinama centralno mesto za sve koji proizvode ili obrađuju žicu i njene derivate, kao što su kablovi, opruge, ekseri i zavrtnji. Održava se paralelno sa sajmom Tube svake parne godine kada se kompanije iz preko 50 zemalja okupljaju u Dizeldorfu da bi predstavile svoju ponudu mašina i postrojenja za proizvodnju, oplemenjivanje i obradu žica, alate i pomoćne materijale, radne materijale i specijalne žice.

Srpsku industriju na sajmu Wire će predstavljati firme Spajić d.o.o. iz Negotina, specijalizovana za proizvodnju čeličnih vlakana, abrazivna sredstva i mašine za proizvodnju vlakana, kao i MTK Metalkomerc iz Užica koji se uspešno bavi proizvodnjom metalnih proizvoda i specijalnih alata za kovanje i valjanje.

U Dizeldorfu se u aprilu očekuje preko 70 000 stručnih posetilaca iz celog sveta. Preko 2 600 ključnih igrača predstaviće tokom pet dana sajma inovacije i najnoviju tehnologiju u okviru industrije žica, kablova i cevi na 110 000 m2 izložbene površine u 15 hala.

Ove impresivne brojke potvrđuju značaj i lidersku poziciju ova dva iternacionalna sajma za industriju. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 40 evra (dnevna) i 80 evra (petodnevna) i važe za oba sajma.

Za više informacija i planiranje posete sajmovima Tube i Wire 2018, posetite zvanične stranice www.tube-tradefair.com odnosno www.wire-tradefair.com ili se obratite zvaničnom zastupstvu dizeldorfskog sajma u Beogradu, firmi ProExpo d.o.o. putem telefona 011 2659 210 ili mejlom na info@proexpo.co.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti