TRASING ponuda za PAMETNA SKLADIŠTA & DISTRIBUTIVNE CENTRE

Komentari: 0

Posedovanje odgovarajuće automatizacije je vrlo važno za povećanje produktivnosti u Vašem skladištu. Od svih transportnih sistema dostupnih na tržištu, Trasing Transportni Sistemi su dobro poznato ime. Naša oprema, i hardver i softver, mogu pomoći u rešavanju mnogih operacija i(ili) problema sa kojima se možda suočavate u Vašem procesu.

Trasing Transportni Sistemi su brži i pouzdaniji od većine velikih imena u ovoj industriji. Naši automatizovani sistemi pomažu klijentima kroz: povećanje kapaciteta, povećanu efikasnost i bezbednost, smanjene troškove rada i održavanja, lako dostupne informacije za operatere, lake i brze izmene rezervnih delova koji su dostupni trajno u post prodaji.

Trasing Transportne Sisteme odlikuje tihi rad, manje vibracija i ambijentalno neutralni uticaj na okolinu. Prikupljanje, distribucija i analiza podataka iz sistema, daljinski nadzor, nadzor habajućih elemenata, preventivno održavanje i 24/7 servis tim on-line i uživo. “In house” proizvodnja elemenata šasije transportera (stranice i drugi elementi od čelika) daje ultimativno kvalitetnu konstrukciju.

“In house” površinsku zaštitu konstrukcije obavljamo u našoj komori za elektrostatičko farbanje čime dobijamo neprikosnoveno čistu estetiku i teško oborivu zaštitu. To je samo, i zaista, mali deo prednosti TRASING proizvoda i vrednosti koju stvaramo za naše klijente.

Ako Vam je potrebna konsultacija u vezi bilo kog segmenta sistema u Vašem skladištu, ako trebate budžetske informacije ili podršku i pratnju u realizaciji investicija u automatizaciju – mi smo tu za Vas.

Naši sistemi su dizajnirani da automatizuju Vaše operacije, daju visoku brzinu protoka, smanjujući održavanje, vrlo su laki za instalaciju i konfiguraciju, i vrlo dugotrajni.

Dolaze u različitim oblicima osnovnih modula, od tradicionalnih trakastih pravaca, zakrivljenih ili transportera pod nagibom, preko vertikalnih transportera i transportera za palete, do transportera za spajanje i preusmeravanje. Trasing transporteri u različitim oblicima brinu o svim aspektima Vašeg skladišta i automatizuju - što je više moguće.

Trasing Conveyors sistemi daju mogućnost da integrišete svoj transportni sistem sa tehnologijom sortiranja, i time potpuno automatizujete svoje skladište. Ovo je posebno korisno ako se bavite e-trgovinom. Kao što su transportni sistemi važni za premeštanje proizvoda sa jednog mesta na drugo, tako sistem za sortiranje pomaže u identifikaciji proizvoda i premeštanju u različite tačke kada je to potrebno.

Kada oba sistema rade ruku pod ruku, to je rešenje mnogih problema sa kojima se može suočiti užurbani distributivni centar.

Iz širokog asortimana rešenja i portfolia gotovih proizvoda, za potrebe pametnog skladišta, distributivnog centra ili centra za komisioniranje, izdvajaju se: Transporteri iz nomenklature S2, S3, S4, S5 i S6, Transporteri za kutije, torbe i kese, Transporteri za palete, Akumulacioni transporteri, Krivi transporteri – krivine od 30°, 45°, 90°, 180° standardno ili prema zahtevu aplikacije, Transporteri za spajanje i preusmeravanje, Horizontalni distributivni transporteri, Teleskopski transporteri, Vertikalni transporteri, liftovi i spiralvejori, i drugi.

Sa ovim širokim spektrom proizvoda, TRASING ima sve što Vam je potrebno da automatizujete svoje skladište i znatno povećate svoju produktivnost. Iskoristite sve prednosti sistema sortiranja i transportera što pre.

Ali pre nego što to uradite, morate da znate da pre nego pretvorite svoje skladište u biznis-elektranu, trebaće vam stručno uputstvo da izaberete opremu koja je najbolja za Vas i tu Vam TRASING može pomoći na posebno kvalitetan način.

Kako? Kao potpuno nezavisna dizajnerska kuća, mi razvijamo rešenja slobodno birajući najprimerenije tehnologije i rešenja koje klijent treba.

Velika i poznata imena/naši konkurenti, često su dobro poznati brendovi. Oni donekle imaju obavezu plasmana sopstvene tehnologije koja je pokrivena nizom patenata i to je izvor iz koga crpe svoj prinos i priliv, oni su primorani da u većoj ili manjoj meri “guraju” sopstvena rešenja i proizvode. U takvom pristupu posledicu trpi sam proces, koji na taj način ne može dostići punu efikasnost.

Zato mi sa ponosom koristimo inostranu krilaticu “tailor made” ili na srpskom – po meri.

Tako naša rešenja koja stvaramo za klijente, bivaju sazdana oko temelja sastavljenih iz Vaših specifičnih potreba, ispunjavaju ih i nadograđuju, stabilizuju i ostavljaju spremnima za budućnost, jer su potpuno modularna i skalabilna.

Posetite veb lokacije Trasing-a sada i napišite nam e-mail.

Započnimo razgovor o Vašem habu.

Trasing d.o.o.
info@trasing.co.rs
+381 (0)37 806 590
+381 69 16 22 155
www.transportnisistemi.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti