TEHNOGRAD-COMPANY – SINONIM ZA KVALITET

Komentari: 0

Imamo zadovoljstvo predstaviti vam D.O.O. “TEHNOGRAD - company“ Tuzla kao jednu od vodećih kompanija za izvođenje građevinskih radova i plasiranje investicionih projekata.

Kompanija je osnovana pre više od 70 godina, a danas je u potpunosti privatizovana.

Tokom celog svog postojanja, kompanija je bila aktivna i van granica matične države, što je razultiralo sticanjem velikog internacionalnog iskustva sa značajnom reputacijom.

U tehničkim i finansijskim uslovima D.O.O. “ TEHNOGRAD - company“ Tuzla je u potpunosti kvalifikovan i sposoban realizovati najsofisticiranije projekte bilo kad i bilo gde, zajedno sa inženjeringom gradnje na bazi “ ključ u ruke “.

“TEHNOGRAD – company” se može pohvaliti izgradnjom silosa na više lokacija kako u matičnoj državi, tako i susednim zemljama Balkana, posebno u Republici Srbiji od kojih izvajamo silose: Silos Kula, Vrbas, Kruševac, Bačka Palanka, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Valjevo, Kostolac i Laćarak

Primjenom savremenih skela i oplata, kod izgradnje specifičnih objekata kao što su: silosi za poljoprivredne objekte, za industrijske objekte, televizorski tornjevi, fabrički dimnjaci i drugi slični objekti, za tu oblast u građevinarstvu, stručni inženjeri “TEHNOGRAD-company” Tuzla, tokom svog dugogodišnjeg iskustva u primeni kliznih oplata i realizaciji projekata industrijskih objekata, kao što su fabričke hale velikih raspona, brane, termoelektrane sa rashladnim tornjevima i pratećim objekatima, stekli su ogromno iskustvo i spremnost implementiranja investicija kako na domaćem tako i na ino tržištu.

Kontakt:

Tehnograd-company d.o.o.
Fra Grge Martića 8, Tuzla 75000
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 35 252 642
Fax: +387 35 252 640
E-mail: marketing@tehnograd-company.ba
Web: www.tehnograd-company.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti