Teh-Plast Group - i kvalitet i poverenje

Komentari: 0

Teh-plast Group osnovana je 2011. godine u Severnoj Makedoniji, a sada je sedište grupe u Turskoj i svoje aktivnosti sprovodi preko svojih predstavništva u balkanskim zemljama.

Teh-plast Grupa, je počela se baviti proizvodnjom prozora od PVC-a i aluminijuma, mašinama za staklo i proizvodima za prozore iz PVC / aluminijuma, a sada nastavlja sa proizvodnjom mašina za industriju prozora i stakla i nastavlja svoj rad sa različitim vrstama mašina i opreme.

Grupa ima kancelarije i skladišta u Srbiji i Severnoj Makedoniji.

Pored ovih zemalja, grupa nastavlja svoje aktivnosti različitom saradnjom i partnerstvima u Hrvatskoj, Kosovu, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Rusiji, Ukrajini i zemljama Centralne Evrope.

Teh-plast Grupa izvozi iz Latinske Amerike u Evropu, iz Afrike na Daleki Istok.

U okviru vizije Grupe koja ima buduć nost, cilj joj je otvaranje novih prodajnih kancelarija i skladišta i razvijanje novih partnerstava za saradnju u određenim zemljama sa visokim potencijalom.

Misija kompanije je da pomogne kupcima zahvaljujući svom pristupu orijentisanom na rešenja i deluje pod motom "Kvalitet i poverenje" razvijajući novu perspektivu mašina i proizvoda koja zadovoljava njihove potrebe.

Tehplast Group
Petra Drapšina Jedan, br. 4,
22320 Inđija, Srbija
+381 61 23 56 914,
+381 60 14 14 819
techplastgroup@gmail.com
www.tehplastgroup.com

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti