Svake godine novi poslovni centar – prilika za građevinske radnike i kompanije iz Srbije

Komentari: 0

Kompanija Skanska, jedna od vodećih kompanija iz oblasti građevinarstva, najavila je plan da svake godine pokrene razvoj i izgradnju po jednog novog poslovnog centra u mađarskoj prestonici, Budimpešti. Ovako visok nivo održivog širenja poslovanja podrazumeva i potrebu za dodatnim podizvođačima iz građevinskog sektora, stvarajući odličnu priliku i za srpske građevinske kompanije i radnike.

Kompanija Skanska jedna je od vodećih kompanija u oblasti građevinarstva, čije je poslovanje fokusirano na odabrana tržišta širom Evrope i SAD.

Prateći globalne trendove u oblasti urbanizacije i demografije, i zahvaljujući tome što prednjači u oblasti održivosti, Skanska pruža konkurentna rešenja za jednostavne ali i za najkompleksnije građevinske poduhvate, stvarajući održivu budućnost za kupce i zajednice. Grupa zapošljava oko 40.000 ljudi, a njen prihod od prodaje iznosio je 161 milijardu švedskih kruna (oko 15,6 milijardi evra) u 2017. godini.

U susednoj Mađarskoj, kompanija je poznata po inovativnim graditeljskim poduhvatima, koji uključuju zelene poslovne zgrade prijatnog okruženja, u kojem preduzeća razvijaju svoje poslovanje.

Tokom više od 30 godina graditeljskog iskustva, Skanska je razvila oko 216 000 kvadratnih metara komercijalnog prostora, od kojih je 36 000 kvadratnih metara trenutno u izgradnji.

Projekti koje razvija Skanska u Mađarskoj podrazumevaju poslovne prostore vrhunskog kvaliteta na odličnim lokacijama, koji osiguravaju uspeh i zadovoljstvo zakupaca i invesitora. Sve investicije kompanije Skanska u Mađarskoj poseduju LEED sertifikat, koji potvrđuje njihovu usaglašenost sa principima održivog razvoja, optimalne potrošnje energije i kvalitetnog radnog okruženja.

Kompanija Skanska aktivno razvija nekoliko gradilišta širom Budimpešte. Trenutno, privode se kraju radovi na „Mill Park“ poslovnom prostoru, koji sadrži dve moderne i efikasne zgrade veličine ukupno 36 000 metara kvadratnih. U planu je da radovi na trećoj fazi „Nordic Light“ poslovnog kompleksa otpočnu uskoro ove godine.

Ovaj novi projekat će biti dopuna već izgrađenom delu „Nordic Light“ poslovnog kompleksa – poslovnim zgradama „A“ klase koje su dobile LEED Gold sertifikaciju, i izuzetno visoke ocene usaglašenosti sa kriterijumima održivosti koje postavlja internacionalni sistem ocenjivanja zelenih zgrada.

Izgrađen u karakterističnom skandinavskom dizajnu, kompleks sadrži najnovija zelena rešenja – uključujući, između ostalog, dizajnerski uređeno dvorište koje je dostupno javnosti, zelene terase, prostorije za skladištenje bicikala, svlačionice i tuševe.

Energetska efikasnost je bila visoko na listi prioriteta prilikom izgradnje „Nordic Light“ poslovnog prostora, koji je dizajniran tako da podržava uštedu energije i koristi pasivno solarno grejanje i energetski efikasan način unutrašnjeg osvetljenja.

Ove dve zgrade nude 26 200 kvadratnih metara poslovnog prostora, 1 800 kvadratnih metara maloprodajnog prostora raspoređeno na 7 spratova, i preko 400 podzemnih parking mesta.

Plan kompanije Skanska je da svake godine pokrene izgradnju jednog novog poslovnog centra, stalno tražeći priliku da unapredi svoj građevinski portfolio u Budimpešti na način koji osigurava održiv biznis plan za narednu godinu.

Ovaj tempo kontinuiranog priliva projekata znači da kompanija Skanska traži, i da će tražiti podizvođače za dugoročnu saradnju.

Skanska nudi bezbedno radno okruženje, sa izuzetnim zdravstvenim i bezbednosnim standardima, pokazujući i u praksi svoju brigu za život ljudi i zaštitu životne sredine. Kroz saradnju na ključnim razvojnim projektima, kompanija pruža treninge i obuke za svoje partnere i posvećuje svake godine čitavu nedelju zdravlju i bezbednosti.

Na ovaj način, Skanska pokazuje svoje etičke stavove i odnos poštovanja prema radu, pa zbog toga prednjači kada je reč o zaštiti i blagostanju na radnom mestu. Poznata je i po jedinstvenom pristupu kojim neguje i stvara dugoročne odnose sa svim svojim dobavljačima.

Kompanija Skanska neguje odnos saradnje, gde svi mogu zajedno da rade na kreiranju rešenja koja smanjuju troškove, smanjuju rizike i poboljšavaju standarde održivosti. Ovo predstavlja odličnu priliku za građevinske kompanije i kvalifikovanu radnu snagu u Srbiji.

Kontaktirajte nas već danas!
supplier@skanska.hu
www.skanska.hu/who-we-are/suppliers/
+36 1 382 9125

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti