Startuj svoj startap!

Komentari: 0

Tri godine rada sa startapima kroz Startup program su za nama, a tri generacije timova koje su prošle naš program razvoja ideja i građenja kompanija su i dalje sa nama, kao partneri, kompanije koje uvek i sa mnogo entuzijazma podržavamo kroz različite programe i aktivnosti u njihovom razvoju.

Više od 50 projekata, 120 polaznika bili su deo prethodnih programa.

Ove godine polaznike četvrte generacije ICT Hub Startup programa očekuje mnogo novina. Pre svega program se realizuje u Playground-u, u Kralja Milana 10, našoj novoj adresi od juna meseca. Od januara ove godine, sa aktuelnim pozivom za prijave startapa i prve tri objavljene investicije, aktivan je naš investicioni fond ICT Hub Venture.

Startup program je prava prilika da se upoznamo i prepoznamo kao potencijalni partneri. Kroz aktivnosti Corpo Lab-a nudimo platformu sasvim novih prilika za saradnju sa našim korporativnim partnerima i klijentima, od prvog dana rada.

Ove godine kao rezident mentor na programu sa timovima družiće se Vuk Nikolić, osnivač i CEO startapa TruckTrack. Vuk poseduje veliko iskustvo u radu sa mladim timovima i mentorisanju istih, spreman da prenese svoja iskustva u pokretanju startapa i građenju kompanije.

A svoja iskustva će nesebično prenositi na radionicama i mentorisanjima 1 na 1 više mentora koji dolaze iz najrazvijenijih startap ekosistema – San Franciska, Londona, Tel Aviva.

Zainteresovani dovoljno? Prijave su otvorene do 24. septembra na stranici Startup programa generacije 4, a za četiri najperspektivnija tima obezbeđene su stipendije zahvaljujući programu “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti