SNAŽNA PODRŠKA INDUSTRIJE FIZIČKOM ODRŽAVANJU VODEĆEG SAJMA ZA BEZBEDNOST, ZAŠTITU I ZDRAVLJE NA RADU A+A

Komentari: 0
Fotografija od: Messe Düsseldorf

Industrija proizvoda i usluga za zaštitu na radu raduje se fizičkom održavanju sajma A+A od 26. do 29. oktobra 2021. To potvrđuju i prijave izlagača do danas. Više od 1.000 kompanija će ove jeseni predstaviti svoje proizvode, rešenja i inovacije pretežno evropskim posetiocima u izložbenom centru u Diseldorfu.

Baza podataka izlagača, koja daje detaljan pregled svih kompanija učesnica i njihovih proizvoda i usluga, već je dostupna na zvaničnom sajtu sajma.

Erhard Vienkamp, izvršni direktor sajma u Diseldorfu, gleda na predstojeći sajam sa velikim optimizmom: ”Zajedno sa našim izlagačima radujemo se ličnoj razmeni i pravom iskustvu sajma nakon mnogo meseci digitalnih kontakata sa poslovnim saradnicima, potencijalnim kupcima i donosiocima odluka u ovoj industriji.”

”Zdravlje i sigurnost ljudi nikada nisu imali toliki značaj kao danas. Približavamo se početku A+A 2021. sa nestrpljenjem i puni optimizma. Izuzetno je važno da se čitavom sektoru ponovo obezbedi ova ključna platforma za ličnu razmenu i prezentaciju proizvoda i inovacija “, podvlači Klaus Bornack, generalni direktor firme BORNACK i predsednik Savetodavnog odbora izlagača sajma A+A.

Fotografija od: Messe Düsseldorf

A+A CONNECTED pruža iskustvo hibridnog sajma

Naredni A+A će se održati na dva koloseka: kao fizička manifestacija, i kao virtuelni događaj.

Virtuelno predstavljanje će biti moguće isključivo za kompanije koje zakupljuju štandove na sajmu, ali će posetioci moći da digitalno dožive sajam, čak i ako ne budu u prilici da u oktobru putuju u Diseldorf.

Najava onoga što očekuje učesnike bila je prva zajednička veb sesija koju su organizovali Institut Fraunhofer, Nemačko udruženje za bezbednosti i zdravlje na radu BASI i sajam u Diseldorfu, na temu ”industrijski egzoskeleti" početkom juna.

Za sajam u oktobru to znači da će program uživo na lokaciji biti proširen na digitalne sadržaje dostupne virtuelnim posetiocima, dok će oni koji planiraju put u Diseldorf moći još detaljnije da se informišu o punudi izlagača i bolje isplaniraju svoje vreme na sajmu.

”Pokretanjem ove digitalne ofanzive na našem industrijskom portalu obezbedili smo ne samo nove mogućnosti za naše izlagače u smislu prezentacija uživo, već i širok spektar dodatnih kanala za dobijanje ciljanih informacija za posetioce, bez obzira na lokaciju“, naglašava Birgit Horn, direktorka projekta A+A.

Tako će se odlomci sa dnevnog reda 37. kongresa za zaštitu na radu i medicinu rada koji je organizovao BASI prenositi na mreži. Program A+A Kongresa biće objavljen tokom septembra na portalu sajma www.aplusa-online.com

Još jedna digitalna ponuda za izlagače i posetioce su veb sesije vezane za proizvode.

Zahvaljujući ovom novom digitalnom kanalu izlagači mogu kontaktirati i potencijalne kupce koji ove godine neće moći da prisustvuju sajmu.

Za više informacija o veb sesijama i dodatnim opcijama prezentacije za izlagače putem profila izlagača posetite: http://www.aplusa.de/explanatory_videos 

Fotografija od: Messe Düsseldorf

Sveobuhvatan koncept bezbednosti i higijene

Sajam Diseldorf razradio je sveobuhvatan koncept higijene i zaštite od infekcija, koji je već uspešno implementiran tokom sajma kampera CARAVAN SALON prošle godine i stalno se prilagođava trenutnim uslovima.

Da bi se garantovala najbolja moguća zaštita svih učesnika sajma tokom A+A 2021. za posetioce je obavezna registracija unapred i rezervacija dnevnih karata zajedno sa potvrdama o vakcinaciji, negativnom testu ili preležanom kovidu.

Za trenutne informacije o konceptu higijene i zaštite od infekcija Messe Dusseldorf idite na www.aplusa.de/PROTaction

A+A se održava u Diseldorfu svake druge godine. To je najveći i najrelevantniji događaj na svetu koji se bavi temama bezbednosti, zaštite i zdravlja na radnom mestu.

Zajedno sa međunarodnim kongresom za zaštitu na radu i medicinu rada koji je organizovalo Nemačko savezno udruženje za bezbednost i zdravlje na radu, ovaj sajam pokriva sve aspekte kulture holističke prevencije, od upravljanja korporativnim zdravljem i lične zaštitne opreme, do dizajna i bezbednosti na radnom mestu.

Srbija će po treći put za redom nastupiti sa nacionalnim štandom, u organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije, uz podršku švajcarskog programa za promociju izvoza SIPPO.

Pored osam kompanija na nacionalnom štandu u hali 7, predstaviće se i firma KS Safety iz Novog Sada sa programom radne i bezbednosne obuće.

Bez prepreka za ulazak u Nemačku

Iako je Nemačka nedavno označila Srbiju kao rizičnu zemlju zbog povećanog broja novozaraženih od kovida, učesnici sajmova i dalje mogu da putuju u Nemačku, bez obzira na to da li su primili vakcinu protiv kovida.

Posetioci sajma moraju da kupe sajamsku ulaznicu na www.aplusa.de/2130 i zakažu sastanak sa bar jednim izlagačem sajma, kako bi pograničnoj policiji potvrdili da ulaze u zemlju zbog neodložnog poslovnog puta.

Ukoliko se u Nemačkoj zadržavaju do 5 dana, nemaju obavezu karantina.

Putnici vakcinisani nekom od vakcina prepoznatih u Nemačkoj, ili oni koji su preležali kovid, mogu bez ikakvih ograničenja da borave u Nemačkoj.

Detalje o uslovima putovanja za učesnike sajmova možete pronaći na sajtu Nemačkog sajamskog udruženja AUMA: https://www.auma.de/en/exhibit/legal-matters/entry-requirements

Za sve informacije o A+A 2021. posetite sajt www.aplusa-online.com, ili se obratite zvaničnom zastupniku sajma Diseldorf u Srbiji, firmi ProExpo (www.proexpo.co.rs).

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti