SkyTrack sistem

Komentari: 0

Artronic je hrvatska IT kompanija sa preko 30 godina iskustva u proizvodnji i razvijanju sistema.

Naš tim čine visokoobrazovani i predani stručnjaci koji se uvek trude da pronađu najbolje rešenje za korisnike.

Kompanija je osnovana 1990. godine s fokusom na razvoj hardvera, softvera, proizvodnju i implementaciju sistema.

Artronic razvija projekte za firme širom Evrope, a određeni proizvodi implementirani su u Južnoj Americi, Africi i Aziji.

SkyTrack sistem je glavni proizvod firme koji čini skup povezanih hardverskih i softverskih rešenja namenjenih za punu integraciju u operativne mobilne procese srednjih i velikih kompanija.

Razvoj sistema započeo je 2001. godine, i od tada se neprestano unapređuje i nadograđuje, a sedam godina kasnije proširuje se s potpunom analizom i optimizacijom logističkih procesa.

Godine 2011. SkyTrack, brend firme, ulazi u Field Force Menadžment s optimizacijskim i analitičkim tehnikama.

Sve do danas, zahvaljujući našim korisnicima instalirali smo veliki broj servera i uređaja za praćenje, a 2015. godine započeo je projekt SkyTrack ECO Drive u koji je bilo uključeno više od hiljadu vozila i vozača.

SkyTrack ECO Drive sistem razvijen je s ciljem poboljšanja veština profesionalnih vozača i postizanja optimalne vožnje u vidu smanjenja potrošnje, sigurnosti, smanjenja troškova održavanja, očuvanja okoline i isplativosti.

Za razliku od ostalih rešenja koja se baziraju na statističkim podacima iz kojih nije moguće brzo doneti zaključke o pojedinim vozačima, SkyTrack ECO Drive je jedinstveno rešenje na tržištu, jer već u samom vozilu kontinuirano snima podatke, određuje uzročno posledične sekvence, prati akcije i reakcije vozača, a podatke šalje na server kako bi se napravila analiza.

Na taj način, valorizacija kvalitete vožnje nije uslovljena uticajem sredine, opterećenošću vozila, saobraćajem, terenom ili tipom vozila nego je ocena rezultat stvarne analize načina vožnje.

Za analizu postoje četiri glavne komponente ocene kroz koje se prati vozačevo upravljanje motorom, praćenje i predviđanje saobraćaja, jednolikost vožnje i ponašanje kod stajanja u mestu.

Time se svakom vozaču omogućava individualni pristup svrsishodno poboljšanja određenog segmenta njegove vožnje, dok se monitoringom cele flote kroz sistem stalnog praćenja načina vožnje, rangiranjem vozača i izveštavanjem o kvalitetu osigurava zaštita investicije.

Uz implementaciju SkyTrack ECO Drivea čak 95% vozača pokazalo je poboljšanja u efikasnosti vožnje, dok je potrošnja goriva smanjena za 20%, troškovi održavanja za 5% i nivo emisije CO2 za 20%. Uz ECO Drive, kao jedno od najtraženijih rešenja u svetu logistike, firma Artronic razvila je sistem SkyTrack digitalne logistike koji pruža punu optimizaciju logističkih procesa i transparentno poslovanje.

Ovo je sistem koji zamenjuje papir i olovku i uvođenjem digitalnih rešenja u logističkim procesima smanjuje administrativnu opterećenost.

Kao napredan alat za optimalnu dostavu bez hrpe papira, SkyTrack digitalna logistika nudi potpuno digitalnu dokumentaciju (na tabletu), uključujući potpise i automatsko generisanje svih potrebnih dokumenata u PDF formatu, i spremanje istih u elektronsku arhivu.

Sistem pokriva celi logistički proces, od automatske optimizacije ruta dostave, planiranja utovara, primopredaje robe prilikom utovara, plana isporuke, dopreme i overe isporuke, povrata robe, kontrole ambalaže i paleta, te kontrole prikupljenog novca - sve do povratka vozila u distributivni centar.

Putem Track&Trace sistema dobija se real-time informacija za prodajnu snagu, kao i potpuna vidljivost procesa koja je dostupna kupcu, dostavljaču, menadžmentu i svima koji su uključeni u proces.

Menadžerima su na raspolaganju grafički pregledi celokupnog procesa, zbirni izveštaji, računa troška i isplativosti i ključni pokazatelji uspešnosti.

Artronic d.o.o.
Headquarters: Sveti Duh 85, Zagreb
Office: Črnomerec 29, Zagreb
T: +385 1 3700 595, M: +385 98 401 235
www.artronic.net

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti