Schneider Electric predstavio Easy UPS 3M

Komentari: 0

• Easy UPS 3M nudi konkurentne karakteristike za mala i srednja preduzeća koja zahtevaju manja kapitalna ulaganja
• Dizajniran da zauzima malo prostora i sa novim internim baterijama velikog kapaciteta
• Jednostavan za instalaciju, korišćenje i održavanje
• Ekološko rešenje Green Premium™ za održiv poslovni učinak 

Schneider Electric, lider u oblasti digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, predstavio je prvu verziju 3-faznog uređaja za besprekidno napajanje Easy UPS 3M sa internim baterijama velikog kapaciteta od 60 i 80 kVA (400V).

Easy UPS 3M se jednostavno instalira, koristi i održava, čime omogućava nesmetan tok poslovanja malih i srednjih preduzeća, a isto tako se lako uklapa i u prostor data centra i u industrijsko okruženje.

Easy UPS 3M sa internim baterijama je dostupan u svim regionima koji koriste napon od 400 V.

„Zahvaljujući optimizovanom kompaktnom dizajnu i konkurentnim karakteristikama, Easy UPS 3M sa internim baterijama omogućava kompaniji Schneider Electric da zadovolji sve potrebe korisnika i zahteve partnera u različitim sektorima, što ga čini savršenim rešenjem za mala i srednja preduzeća, data centre i proizvodna postrojenja uz niže ukupne operativne troškove“, izjavio je Kristofer Tompson, potpredsednik za 3-faznu liniju proizvoda kompanije Schneider Electric. 

Schneider ima globalnu servisnu strukturu koju čine jake lokalne mreže specijalizovanih servisera, što korisnicima omogućava celokupan asortiman usluga tokom celog životnog ciklusa uređaja Easy UPS 3M. 

Easy UPS 3m je lak za instalaciju, korišćenje i održavanje: 

• Omogućava jednostavno dizajniranje konfiguracije sa ugrađenim ulaznim/izlaznim/bajpas zaštitnim prekidačem, tako da nema potrebe za spoljašnjim kabinetom sa zaštitnim prekidačem. Jednostavno održavanje i prilaz sa prednje ili gornje strane radi održavanja tokom životnog veka, 

• Omogućava lako konfigurisanje. Nudi veliku izdržljivost u zahtevnim okruženjima zahvaljujući usklađenim štampanim pločama presvučenim zaštitnim slojem, zamenjivom filteru za prašinu, mogućnosti rada na temperaturi do 40 C i jakoj zaštiti od preopterećenja, što sve uređaj Easy UPS 3M čini pouzdanim rešenjem za nesmetan tok poslovanja. 

• Obezbeđuje jednostavniji rad sistema i smanjuje kapitalne investicije, uz efikasnost od čak 99 odsto u ECO režimu rada za uštedu struje. 

Upravljanje UPS uređajem i globalna vidljivost rada i statusa opreme uz non-stop podršku stručnog servisnog centra koji koristi softvere za upravljanje najnovije generacije EcoStruxure IT Expert i EcoStruxure Asset Advisor i opcionu mrežnu karticu za upravljanje. 

• Poseduje ekološki sertifikat Green Premium za održive poslovne rezultate.

O kompaniji Schneider Electric

Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku.

Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju. 

Posvećeni smo stvaranju nebrojenih mogućnosti otvorene, globalne, inovativne zajednice koja sa žarom deli našu suštinsku svrhu i inkluzivne i osnažujuće vrednosti.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti