Schneider Electric nova serija Easy rekova

Komentari: 0
Fotografija od: Schneider Electric

• Visoko kvalitetni rekovi nude veću pouzdanost i pristupačnost za upotrebu u edge okruženju ili data centru
• Standardizovan dizajn pruža maksimalnu kompatibilnost i skalabilnost od cloud-a preko edge okruženja do lokalnih data centara
• Omogućava ubrzan razvoj prilagođenih i ekonomičnih IT rešenja koja su od kritične važnosti

Schneider Electric, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je uvođenje nove serije Easy rekova. Dostupna u različitim veličinama, serija Easy rekova se brzo i lako instalira, jednostavno proširuje, prilagođava i oprema.

Ona predstavlja visoko kvalitetan i ekonomičan sistem rekova za široku primenu u kritičnim aplikacijama, uključujući mrežne ormane, edge computing i industrijska okruženja, cloud i kolokacijske data centre.

Easy rekovi su potpuno prilagodljivi i dostupni u raznim visinama, širinama i dubinama, od 24U do 48U unit-a, širine od 600 do 800 mm i dubine od 800 do 1200 mm.

Raznovrsna ponuda takođe obuhvata sisteme rekova sa ili bez stranica i sa jednom opcijom, koja dolazi u ravnom pakovanju u cilju jednostavne isporuke na lokacijama sa izazovima poput ograničenog prostora ili visinskim ograničenjima.

Easy rekovi predstavljaju seriju rekova koja je pouzdana, pristupačna i laka za upotrebu, sa dodatnom opremom i komponentama od svetski proverenog brenda koji je sinonim za kvalitetno rezervno napajanje i infrastrukturu data centara i edge computing-a.

Lako se biraju, instaliraju i opremaju sa drugim komponentama, uključujući nedavno lansiranu seriju Easy Rack PDU koja se odlikuje naprednim karakteristikama.

„Naša nova serija Easy rekova nudi pouzdanost svetske klase, performanse i dostupnost za kritičnu IT opremu u najrazličitijim primenama”, izjavio je Rob Mekernan, viši potpredsednik iz Divizije za sigurno napajanje Schneider Electric-a za Evropu.

„Bilo da se koriste u kolokacijskim objektima, udaljenom edge ili kancelarijskom okruženju, Easy rekovi pružaju visoko kvalitetnu, robustnu i laku za instalaciju seriju rekova i dodatne opreme, koja ima i pristupačnu cenu.”

Među ključnim prednostima nove serije Easy rekova su:

Brzo postavljanje uz ekonomičnu platformu raznovrsnih funkcija: kompletno sklopljeni sa osnovnim funkcijama, Easy rekovi omogućavaju brzo postavljanje i lako instaliranje opreme u bilo kom IT okruženju. Serija ima stepen ventilacije od čak 81% na prednjim i zadnjim vratima i statičko i dinamičko opterećenje od 1200 kg i 600 kg, tim redosledom.

Standardizovana rek platforma: Korisnici Easy rekova mogu da standardizuju sve svoje potrebe za serverskim i mrežnim rekovima na jednoj rek platformi, uz jednostavno postavljanje u redove u data centrima i udaljenim edge okruženjima. Nove standardne dimenzije obuhvataju širinu 800 mm i dubinu 800 mm, što je pogodno za instalacije kablova u mrežnim rekovima.

Konkurentna cena: nudi jednostavnu, ekonomičnu, laku za upotrebu, infrastrukturu na bazi rekova savršenog dizajna i kompatibilnosti sa najrazličitijim IT infrastrukturama.

Veća kompatibilnost: jednostavno integrisanje sa rekovima, dodatnom opremom i PDU-ovima, kao i sa alatima za dizajn Schneider Electrica garantuje brzo projektovanje, instalaciju i kompatibilna IT rešenja.

Kvalitetni sistemi: od proverenog lidera u sektoru industrije sa čuvenom pouzdanošću i petogodišnjom fabričkom garancijom.

Easy rekovi su u potpunosti kompatibilni sa otvorenim, interoperabilnim i vendorski nezavisnim EcoStruxure IT softverima za upravljanje kompanije Schneider Electric, što omogućava daljinski monitoring centralizovane i distribuirane IT infrastrukture sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku, preko bilo kog uređaja.

Serija Easy rekova je dostupna preko partnera.

Za više informacija – posetite sajt.

O EcoStruxure™

EcoStruxure je otvorena, interoperabilna sistemska arhitektura i platforma na bazi IoT kompanije Schneider Electric. Ona omogućava ostvarivanje veće vrednosti u pogledu bezbednosti, pouzdanosti, efikasnosti, održivosti i konektivnosti za klijente.

EcoStruxure koristi napredak u oblasti IoT, mobilnosti, detekcije, clouda, analitike i sajber bezbednosti u cilju uvođenja inovacija na svim nivoima. To se odnosi na povezane proizvode, edge kontrolu i aplikacije, analitiku i usluge koje podržava specijalizovani softver.

EcoStruxure se koristi u preko 480.000 postrojenja uz podršku više od 20.000 sistem integratora i divelopera, 650.000 provajdera i partnera i povezuje preko 1,6 miliona lokacija kojima se upravlja preko više od 40 digitalnih servisa.

Od savetovanja u oblasti energetike i održivosti do optimizacije radnog veka vaših poslovnih sistema, nudimo usluge širom sveta koje ispunjavaju vaše potrebe. Kao organizacija kojoj je klijent na prvom mestu, Schneider Electric vaš provereni savetnik koji vam pomaže da povećate pouzdanost opreme, smanjite ukupne troškove vlasništva i ostvarite digitalnu transformaciju svoje kompanije u cilju održivosti, efikasnosti i bezbednosti.

O kompaniji Schneider Electric

Svrha kompanije Schneider Electric jeste da osnaži svakoga da koristi energiju i resurse koje imamo na raspolaganju, na najbolji mogući način i tako obezbedi razvoj i održivost za sve. Ovaj koncept nazivamo „Life is On”.

Naša misija je da budemo vaš digitalni partner za održivost i efikasnost.

Mi pokrećemo digitalnu transformaciju tako što integrišemo vodeće svetske tehnologije u domenu energetike i procesne industrije, od početne tačke do clouda, povezujući proizvode, kontrolu, softvere i usluge tokom celog radnog veka i tako omogućavamo integrisano upravljanje sistemima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju. 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti