SAJAM VODA I FORUM VODA 2018

Komentari: 0

Od 14. do 16. novembra održava se ovogodišnji, deseti po redu Sajam Voda, koji na jednom mestu okuplja proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Posetite još danas Sajam Voda, kao i štand časopisa Industrija i preuzmite svoj primerak časopisa.

Forum Voda 2018, se ove godine bavi tematskim oblastima kao što su: pristupi u održivoj transformaciji i modernizacija sektora voda i preduzeća ViK u Srbiji; trendovi u održivom rešavanju snabdevanja vodom i kanalisanja naselja i velikih gradova; optimalni pristupi u finansiranju, izgradnji i upravljanju postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda; standardizacija, tehnička pravila za snabdevanje vodom i otpadne vode, Benčmarking, Asset management, energetska efikasnost; pristupi u održavanju mreža i postrojenja okrenuti budućnosti…

O ovim i drugim aktuelnim pitanjima su ove godine na sajmu svoje stavove izneli ugledni eksperti.

Sajam Voda 2018 se održava u hali Belexpocentra i Paviljonu ispred hale Belekspocentra. U okviru konferencijskih sala hotela Holiday Inn, paralelno sa održavanjem sajma, organizovan je i Forum Voda 2018.

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti