S3C: brze spojnice za hidrauliku i pneumatiku renomiranih proizvođača

Komentari: 0

Brze spojnice, kao i ostale komponente spojnice, neophodni su elementi za spajanje hidrauličkih ili pneumatskih komponenata. Cevne spojnice se koriste na cevima gde teče vazduh ili bilo koja tečnost.

Važno je da omogućava jednostavnu ugradnju, kvalitet, čvrstinu i trajnost. U hidraulici uglavnom koristimo spojnice visokog pritiska, gde je veoma važno da se dobro zaptivaju i izdrže opterećenja.

Elementi za povezivanje mogu biti različiti.

Znamo brze spojnice:

• za hidrauliku

• za vodu i vazduh

• za gas

Budući da su takvi elementi namenjeni brzom povezivanju cevi i drugih hidrauličnih ili pneumatskih komponenata, vrlo je važno da su visokog kvaliteta.

Veoma je važno koristiti prikladan zaptivni materijal pri povezivanju cevi, u zavisnosti od vrste medija i vrste spojnice. Pričvršćivači se razlikuju u onome čemu su namenjeni.

Zbog toga razlikujemo spojnice namenjene pneumatici i one namenjene hidraulici. Sve spojnice iz naše ponude su visokokvalitetne ili proizvedene u skladu sa svim propisanim i traženim standardima.

Nudimo razne spojnice koje se koriste u mnogim industrijama, pa smo sigurni da ćete pronaći ono što tražite i što vam treba.

Hidraulični i pneumatski sistemi su izuzetno rašireni u svim granama industrije. Ako želimo da sistemi rade ispravno i dugo, takođe moramo da se uverimo da su elementi sistema takvi.

Brze spojnice za hidrauliku, kao i one za gume, moraju biti dobre kvalitete i imati dugi radni vek. Takođe je važno da hidraulične spojnice zadovoljavaju propisane tehničke standarde.

Ako ne znate gde da nabavite kvalitetne spojnice za hidrauliku i pneematike, kod nas možete da nabavite sve što vam treba.

Pozivamo vas da pogledate na našoj veb stranici www.s3c.shop , gde su na jednom mestu prikupljene sve informacije o brzim spojnicama i ostalim elementima hidrauličnih i pneumatskih sistema.

Zašto S3C?

• 400.000 različitih proizvoda priznatih brendova sa lagera

• Širok spektar jeftinijih alternativa poznatim industrijskim brendovima. Kvalitet isti.

S3C d.o.o.
Tržaška cesta 116, Ljubljana,
SLO - Slovenia
Mail: prodaja@s3c.si
Tel.: +386 1 423 22 22
Mobilni: +386 30 60 90 10
Skype: S3C d.o.o.
www.S3C.shop / www.s3c.rs

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti