RODA TOČKOVI - Preko 70 godina tradicije i kvaliteta

Komentari: 0

Kompanija RODA TOČKOVI d.o.o, sa sedištem u Ugrinovcima je ćerka firma, na srpskom tržištu, kompanije RODA SA iz Soluna, koja je proizvođač i distributer točkova za kolica i druge aplikacije.

RODA SA je počela 1948. godine kao porodična firma čiji je glavni predmet bio proizvodnja konstrukcija na točkovima i prodaja točkova koji su se uglavnom koristili u poljoprivrednim primenama.

Godine 1963. kompanija je počela da se bavi točkovima za industrijske primene, istovremeno proširujući saradnju sa najvažnijim evropskim konstruktorima i raznolikošću svojih proizvoda.

Kao rezultat toga, naša kompanija se ispostavila kao najvažnija u Grčkoj za ovu vrstu proizvoda. Filijala u Atini osniva se 1981. godine, kako bi se pokrili zahtevi u južnoj Grčkoj.

Poznata pod imenom RODA S.A, godine 2002. kompanija otvara sopstveni proizvodni pogon u Industrijskoj Zoni Soluna, koristeći savremenu opremu i tehnike osiguranja kvaliteta.

• Kompletna organizacija, 

• izbor i razrada sa najboljim saradnicima, 

• kontrola kvaliteta proizvoda i usluga koje nudimo, 

• kontinuirano informisanje o novim tehnologijama i aplikacijama, 

čine naš vodič, i garantuju razvoj naše prisutnosti u sektoru točkova.

Naš asortiman se sastoji od točkova od standardnog i nerđajućeg čelika, za veliki opseg primene (industrija, bolnice, luke, aerodromi, konstrukcije).

Dinamičan menadžment kompanije, zajedno sa modernim tehnikama proizvodnje i stalnom kontrolom kvaliteta, garantuju:

• Najbolji kvalitet ponuđenih proizvoda i usluga

• Optimalnu uslugu i podršku klijenta

• Kontinuirani razvoj inovativnih ideja

Sa velikom posvećenošću na održavanju pravog kvaliteta na svakom koraku, u toku proizvodnog procesa, RODA TOČKOVI d.o.o. projektuje, proizvodi, kontroliše i nudi domaćem i evropskom tržištu kompletan asortiman kvalitetnih točkova, koji su u potpunosti u skladu sa evropskim EN standardima, sa procedurama koje su sertifikovane prema ISO 9001/2008, od strane TUV – Nord.

Roda Točkovi d.o.o.
Zemunska 300
Ugrinovci - Beograd
Srbija
tel. + 381 62 82 55 783
e: info@rodatockovi.rs
www.rodatockovi.rs


 

0 Komentara o ovom članku
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Klijenti